Вината за Гардасил призната, оттеглена, смъртните случаи остават

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Представяме ви две статии (втората с малки съкръщения), които допълват картината за ваксините Гардасил и Церверикс и които излязоха в последните два дни:

Harper Gardasil

Създателка на ваксините се изповядва, за да може да спи нощем – официално се знае за 44 момичета, починали от тези ваксини

Д-р Даян Харпър беше водещият изследовател в разработването на ваксините за човешкия папиломавирус Гардасил и Церверикс. Тя е последната, която проговаря и поставя под въпрос безопасността и ефикасността на тези ваксини.

Тя прави смайващото съобщение на 4-та Международна публична конференция по ваксинациите, проведена в Рестън, Вирджиния от 2 до 4 октомври 2009 г.

Речта й се очакваше да популяризира ваксините Гардасил и Церверикс, но вместо това тя напада корпоративните си началници съвсем открито. Запитани за презентацията, присъствалите отбелязаха, че са си тръгнали с чувството, че ваксините не би следвало да се използват.

„Тръгнах си от конференцията с усещането, че рискът от неблагоприятни странични ефекти е много по-голям от риска от рак на маточната шийка и нямаше как да не запитам защо ни е ваксината въобще изобщо”. – Джоан Робинсън

Д-р Харпър обяснява в презентацията си, че рискът от рак на маточната шийка в САЩ вече е изключително нисък и че ваксинациите е малко вероятно да имат какъвто и да било ефект върху процента на случаите на рак на маточната шийка в Съединените щати. Всъщност 70% от всички инфекции с човешки папиломавирус се самолекуват без лечение в рамките на година, и цифрата се покачва на доста над 90% след две години. Харпър споменава и сигурността.

Всички изпитания на ваксините са направени с деца на 15 години или по-големи, въпреки че те сега се продават на 9 годишните. До момента 15037 момичета са заявили неблагоприятни странични ефекти само от Гардасил в Системата за съобщаване за неблагоприятни последици от ваксините (V.A.E.R.S.) и тази цифра отразява само родителите, които са успели да преодолеят препятствията по пътя за регистриране на съобщение за неблагоприятни реакции.

До момента 44 момичета официално се знае, че са починали от тези ваксини. Съобщените странични ефекти включват синдром на Гилен-Баре (парализа, траеща с години или завинаги – понякога водеща в крайна сметка до задушаване), лупус, епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаление на мозъка. Родителите обикновено не бива запознавани с тези рискове.

Д-р Харпър, разработилата ваксината, твърди че тя говори, за да може най-накрая да спи през нощта.

„Около осем на всеки десет жени, които са сексуално активни ще развият човешки папиломавирус в даден момент от живота си. Обичайно няма симптоми, и в 98 процента от случаите той сам се изчиства от организма. Но в случаите, в които не го прави и остане нелекуван, той може да доведе до формирането на предракови клетки, които биха могли да се развият в рак на маточната шийка” – д-р Даян Харпър.

Човек трябва да разбира как върхушката използва игри на думи, за да може истински да разбере значението на горния цитат, както и трябва да разбира нейната специфичната редакция на ‘наука’.

Когато съобщават, че нелекуваните случаи ‘могат’ да доведат до нещо, което ‘би могло’ да доведе до рак на маточната шийка, те всъщност имат предвид, че връзката е просто хипотетично предположение, което е доходоносно, ако хората действително повярват в него. С други думи няма демонстрирана връзка между ваксинирането при заболяването и редките видове рак, които ваксината би могла да предотврати, но въпреки това тя се продава именно с тази цел.

Всъщност, няма никакво доказателство, че ваксината предотвратява който и да било вид рак. Според признанията на самите производители, ваксината действа само върху 4 щама от 40 на конкретно венерическо заболяване, което само отмира в рамките на относително кратък период, така че шансът тя наистина да помага на даден човек е приблизително същият като същият да го удари метеорит.

Защо девет-годишни момичета да се нуждаят от ваксини за изключително рядко и без- симптомно венерическо заболяване, което имунната система обикновено сама убива така или иначе?

(виж по-долу)

Сара Кейн

Lead Gardasil developer clears conscience admits vaccine is useless and deadly, 15 August 2013 by:

Източник: The Lead Vaccine Developer Comes Clean So She Can “Sleep At Night” – 44 girls are officially known to have died from these vaccines, 7 August 2013 http://www.undergroundhealth.com/the-lead-vaccine-developer-comes-clean-so-she-can-sleep-at-night/

Снимка: feelingsofanoccupier.wordpress.com

Vaccine-Syringe-Hand-Medical-HPV

Един от главните създатели на Гардасил изчиства съвестта си, признава, че ваксината е безполезна и смъртоносна

Един конкретен цитат, изваден от архивите разкрива, че както Гардасил, така и Церверикс не вършат нищо, за да предотвратят рака на шийката на матката, което всъщност е репликата, донесла им слава. Статия от 2009 г, публикувана от CBS News, всъщност разкрива истината за тези ваксини със змийско масло.

„Процентът на сериозни нежелани събития или с други думи на смърт (от Гардасил) е равен на процента смъртни случаи от рак на маточната шийка”, признава д-р Харпър по онова време, опровергавайки хвалебствена статия за Гардасил, публикувана във вестник Slate. „Гардасил се свързва с поне толкова смъртни случаи, колкото са смъртните случаи от рак на маточната шийка всяка година”.  

Д-р Харпър освен това призна, че смъртните случаи от Гардасил са занижени като брой от Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) на САЩ, което създава илюзията, че ваксината е някак безопасна. Освен това, д-р Харпър хвърли бомбата като каза пред репортерите, че ползата за общественото здравеопазване от това да бъде човек ваксиниран с Гардасил ‘е никаква’, добавяйки, че ваксината ‘не е довела до снижаване на броя случаи на рак на шийката на матката’.

Това признание на д-р Харпър разбуни системата на конвенционалната медицина, която непрекъснато лъже обществеността с твърдения, че ваксинирането срещу HPV ще предотврати най-често срещаните форми на рак на маточната шийка. Заради тези лъжи буквално милиони млади момичета, а сега и момчета, някои едва на девет години, са получили смъртоносната ваксина, откакто тя бе пусната на пазара през 2006 г.

Освен това, д-р Харпър е документирано, че е казала пред присъстващите на 4-та Международна обществена конференция по ваксинациите още през 2009 г., че по-голямата част от инфекциите с човешки папиломавирус отшумяват сами в рамките на една година, а почти всички след две години. Тя призна също, че изключително малък брой хора изпитват симптоми от инфекцията.

Д-р Харпър ненадейно оттегля твърденията си, твърди, че са измислици

Но не дълго след като освобождава съвестта си от вината относно този важен въпрос за да може да спи нощем, д-р Харпър на практика оттегля всичките си твъдения, казвайки, че цитираните в медиите съобщения са измислици. Моля? Индустрията на ваксините или някоя друга сила явно се е добрала до д-р Харпър и я е убедила да промени версията си – или е така или тя е шизофреничка.

Във всеки случай истината за Гардасил и еквивалента й Церверикс бе разкрита, и все още нищо не е направено за изтеглянето на ваксината от пазара. Щати като Калифорния и Мичиган всъщност бият тези две ваксини на някои деца без съгласието на родителите им, а много други щати ‘я правят задължителна’ за прием на ученици в обществените училища.

Междувременно, съществуват много естествени хомеопатични лекове, които всъщност предпазват от заболявания като човешки ппапиломавирус и които се пренебрегват от здравната система.

Итън Хъф, щатен репортер на Начърал нюз

Източник: Lead Gardasil developer clears conscience admits vaccine is useless and deadly, 15 August 2013; http://www.naturalnews.com/041644_Gardasil_vaccination_scam_HPV_vaccine.html

Снимка: www.naturalnews.com

Прочетете още по темата: Упс, Merck ‘забравили да тестват’ въздействието на ваксината Гардасил върху яйчниците ; Ваксините срещу HPV – превенция или руска рулетка 

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *