Елиминирайте лошия дъх за 5 минути!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

bad-breath-remedy

Добрата грижа за тялото е много важна, както е и добрата хигиена. Добрата хигиена включва и свежия дъх. А лошият дъх от своя страна, освен че е меко казано притеснителен, опропастява самочувствието и разрушава близостта.

Ето защо в настоящата статия ще ви предоставим рецептата за този невероятен лек, който помага за отърваване от лош дъх. Причина за лош дъх може да са гъбички, храна, напитки, бактерии… Използвайте този естествен билков лек всеки ден и ще се отървете от лошия дъх завинаги. А най-хубавото е че той се приготвя за пет минути.

Лек за лош дъх

Ето магическата рецепта за този невероятен лек, който ще ви помогне да се отървавате от лошия си дъх за нула време!

Необходими съставки:

  • сокът от два лимона
  • една чаена чаша хладка вода
  • половин чаена лъжица канела на прах
  • една чаена лъжица мед
  • една чаена лъжица сода за хляб

Приготвяне:

Първо смесете добре лимоновия сок с канелата и меда. Сипете ги във водата и добавете содата за хляб. Разбъркайте добре и налейте лека в бутилка. Разтръскайте бутилката добре.

След това използвайте този мощен лек като вода за уста. И по-точно използвайте 1-2 супени лъжици от лека, за да изплаквате устата си добре. Както и за да си правите лека гаргара.

Канелата и медът имат много силни антибактериални свойства. Содата за хляб от своя страна почиства зъбите, а лимоновият сок придава свежестта, от която се нуждае дъха ви.

Кажете „чао” на лошия дъх още сега.

Още по темата:

Лошия дъх, причини и естествени лекове

Естествена вода за уста, 4 рецепти

Как да се справим с 3 неприятни миризми на тялото

Домашни лекове срещу неприятните миризми на тялото

Мед и канела, най-полезните 10 рецепти за здравето

 

Източник:

http://www.yourstylishlife.com/i-had-bad-breath-and-even-my-partner-was-annoyed-with-this-remedy-i-eliminated-it-in-5-minutes/

Снимка: youtube.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *