Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

white-magic

„Магията е да вярваш в себе си, ако вярваш в себе си, можеш да направиш всичко”. Йохан Волфганг фон Гьоте

Магьосничеството съществува от хиляди години – хората, особено жените, които притежавали необясними способности, били считани за нечестиви, макар че лекували хората

С разпространението на християнството, тези вещици се приемали като заплаха и християните смятали, че само мъжете трябва да лекуват, а други вярвали, че ако някой е болен, това е божият начин този човек да плати за греховете си.  Така че „мъдрите жени”, каквото е значението на думата уика (wicca), се считало, че вършат работата на дявола и това клеймо съществува и днес.

Истината е, че ние всички имаме способността да създаваме добро или лошо в живота си и в живота на другите. Разликата между вас и тях е в тяхната вяра, че могат. Силата им е в тяхната вяра и във вашето приемане на тяхната вяра. Заклинание (магия) е намерение, осветено с огън, а проклятие е приемане на нечии думи или действия по ваш адрес. Аз правя „магии”, откакто бях малко момиче. Толкова много вярвах в способностите и силите си, че създавах караници и страх в началното училище. Все още има легенда, до ден днешен, в родния ми град, която се е превърнала във фолклор. Аз бях очарована от това, че можех да правя така, че нещата да се случват, но способностите ми отслабнаха, защото възрастните започнаха да внасят страх и съмнение в душата ми. Като не бях наясно с нещата, аз приех неверието им в себе си и потиснах способностите си, което някои могат да нарекат проклятие само по себе си.

Децата се раждат с магически способности и от нас зависи да ги насърчаваме да вярват в себе си, така че да могат да правят всичко, което решат, колкото и невероятно да изглежда то. Умът е толкова силен и наистина способен да омагьосва за добро или зло живота ни, стига духът ни да е твърдо решен да го прави.

Ето някои от любимите ми „магии”, които могат да помогнат за задействането на „бялата магия” вътре във вас:

* Най-важното правило!

Никога не влагайте отрицателна енергия в магия. Магията трябва да е изцяло насочена към добро. Каквото вложите в магията, вие получавате 3 пъти от него обратно, така че дори и на най-върлите си врагове винаги изпращайте любов и светлина. Това може да е едно от най-трудните неща, но след като веднъж промените енергията от омраза в любов, светът се превръща във ваш защитник.

Любов

Дръжте ваша снимка и снимка на човека когото обичате лице в лице, заровени в чекмеджето, където си държите бельото. За да е магията дори още по-силна, завържете кичур от косата на любимия и кичур от вашата коса за снимките.

Страст

Ако имате връзка и страстта отслабва, сложете малка кутийка с кайенов пипер дискретно в спалнята. Заредете кайеновия пипер в кутийката с намерението той буквално да разпали любовния ви живот и преди да се усетите нещата ще станат много ГОРЕЩИ в спалнята.

Здраве

Молитвата и магията всъщност са много сходни. Именно силата на вярата може да накара болен да оздравее. Дори когато пращате някому положителна енергия без те да го знаят, това може да подобри състоянието им. Моят любим начин да освободя някого от болест е като се изрежат ноктите и подстриже косата им и се заровят. Ако сте близо до океан или поток, хвърлете ги по течението и водата ще отмие болестта.

Лекове

Чесънът и оцетът са най-добрата тинктура за изваждането на болест или дори на депресия от тялото. Направете тинктура от двете и я сложете до леглото си докато спите. Чесънът ще абсорбира цялата негативност в тялото докато спите. Можете да направите това с глава лук като на сутринта заровите остатъците.

Пари

При нова луна тайно сложете $20-$100 под вътрешната изтривалка на входната врата. Всеки път когато отваряте вратата вие ще внасяте повече пари в дома си. Непременно махнете парите когато настъпи пълнолуние.

Друг начин да насърчите потока на пари е като визуализирате чекове, пристигащи в пощенската ви кутия и непременно се уверете, че портмонето ви е достатъчно голямо, за да побере всичките пари, които ще потекат към него.

Успех и власт

За да повишите собствената си мощ, трябва да достигнете до душата си. Запалете свещ и седнете пред огледало и вперете поглед в очите си. Помолете златната светлина да ви обгражда, за да ви държи в безопасност, здрави и защитени. Изречете пълното си име 21 пъти, после кажете желанието си и го повторете 21 пъти. Духнете свещта и очаквайте успех.

Пожелайте си нещо в ден на новолуние и го запишете на лист хартия. Загасете изкуственото осветление и запалете една бяла оброчна свещ. Вперете поглед в пламъка на свещта за 10 минути и си представяйте как желанието ви се сбъдва и удовлетворението, което това ви дава. След това кажете „Докато спя тази нощ, нека божествената сила на духовната любов и светлина сбъдне желанието ми”. Изгорете листа хартия на огъня и оставете свещта да догори. Повторете заклинанието в 12 последователни дни по едно и също. Ако пропуснете ден, започнете отначало.

*Съвети:

  • Най-добре е да започвате нови магии при новолуние.
  • Намерението е това, което сбъдва магията.
  • Винаги се обграждайте със златиста светлина преди да правите магия.
  • Проявете творчество и създайте свои си магии.
  • Колкото повече магии правите, толкова по-силни ставате.

Джеси Голдън

 

Източник:

http://thegoldensecrets.org/2013/03/01/white-magic/

Снимка: cerofoundation.blogspot.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *