БХУДИ МУДРА ( Мудра на течността )

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

КОГА: При пресъхваща уста, сухи и парещи очи; при смущения в бъбреците и пикочния мехур. Способства кръвообръщението и телесните течности. Ефикасна е при пиелит. Подобрява вкусовите усещания, включително и вкуса към живота.

buddhi

ЗАЩО: Подкрепя стремежа към красота и спокойствие – храната на всяка душа. Бхуди мудра балансира и възстановява телесните течности и по този начин подкрепя осъзнаването на органичната цялост на живота и на мястото на всичко в тази цялост. Водата за човека е божи дар, без който е невъзможно да преживеем и ден, ето защо в отношенията между човек и целия заобикалящ го свят и по-точно в отношението му към водата, като в огледало се отразява разбирането му за света.

КАК: Върховете на палеца и кутрето се докосват. Останалите пръсти са свободно изправени. Кутрето се свързва с кръста и има елемента вода. Кутрето е последния пръст на ръката и придава грация и движение на жестовете ви. Бхуди мудра може дори да ви донесе голяма печалба или придобивка.

КОЛКО: 3 пъти дневно по 15 минути. Обръщайте внимание на това как се повлиявате и регулирайте времето според нуждите си.

Източник: http://bg.convdocs.org/docs/index-96628.html

Снимка: www.liveinternet.ru

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *