6 леки яденета, атакуващи безсънието

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cottage cheese

Преметнете будността си и се унесете в сън с тези лесни за приготвяне яденета преди лягане (опитайте се да се ограничите до 200 калории и ги яжте около час преди да си легнете). Те са леки, но с високо съдържание на въглехидрати, които подпомагат химикала в мозъка, отговарящ за съня (серотонин) без да натоварват храносмилателната система.

  • Класическисандвич с фъстъчено масло & желе (сложете малко фъстъчено масло върху оризово хлебче и го опитайте ); изпийте и чаша нискомаслено или обезмаслено прясно мляко или чаша билков чай от лайка и валериан
  • Един банан с 1 ч.л. масло от ядки по ваш избор
  • Малка купичка пълнозърнеста закуска с нискомаслено или обезмаслено прясно мляко
  • Плодове с извара
  • Пълнозърнести бисквити и козе сирене
  • Домашно приготвени бисквитки от овесени ядки и стафиди с нискомаслено или обезмаслено мляко

Източник: RealAge 6 Snacks to Trip Up Insomnia, 29 June 2012

Снимка: randomstory.org

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *