Впечатляващо разкритие: Комбинацията сода за хляб и кокосово масло убива рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

coconut-oil-baking-soda

Животоспасяващата комбинация от сода за хляб и кокосово масло

Жена, която страдала от базално клетъчен карцином на кожата (намиращ се на върха на главата й) се излекувала след като дъщеря й настояла тя да опита паста от сода за хляб, която да нанася направо върху мястото. Майката първо се противяла, но Кинерет Азизо, уважавана писателка и поддръжник на естествената медицина, изчела много статии за хора, които били излекували рака на кожата си с помощта на сода за хляб и кокосово масло.

Правени й били три операции и всеки път ракът се връщал в още по-сериозна форма. След време майката решила да се довери на природата и започнала да използва мазило, направено от равни количества сода за хляб и студено пресовано органично кокосово масло вместо вода.

Тя нанасяла гъстата паста върху засегнатото място, осъзнавайки факта, че кокосовото масло има регенериращи кожните клетки свойства. Тя също така се уверила, че кокосовото масло е ефикасно допълнение на содата за хляб. Тя просто нанасяла лека върху засегнатото място без да го втрива и го оставяла да действа колкото се може по-дълго. През първата седмица нанасяла лека по 3 пъти на ден, а от втората седмица нататък – по два пъти на ден.

Содата за хляб – кошмарът на фармацевтичната индустрия

Антибиотичната паста Polysporin Triple 3 Antibiotics (Полиспорин трипъл 3 антибиотикс) била единственото фармацевтично лекарство, което Азизо използвала, нанасяна само вечер. Можете да използвате всяко друго антибиотично мазило за предпазване на болното място от бактериални инфекции. Памуче, напоено в колоидно сребро също действа.

Продължете да използвате мазилото и след заздравяването на раната. Азизо продължила да нанася сода за хляб и кокосово масло наред с памуче, напоено в оцет прикрепвано към кожата. Това улеснявало проникването на содата за хляб в корените на базално клетъчния карцином под повърхността на кожата. Използването на DMSO е още един дори по-ефикасен способ за тази цел.

Пореден чудодеен лек под прицел, макар че DMSO е полезен за хората при рак, възпаление, болки…

Азизо нанасяла лека в продължение на 38 дни и майка й се излекувала напълно от рака на кожата, а раната зараснала напълно. Този вид рак на кожата не е толкова смъртоносен, колкото меланомата, но продължава да се разпространява по кожата, ако бе бъде излекуван напълно.

Содата за хляб: Най-добрият приятел на всеки болен от рак пациент

Те използвали обикновена сода за хляб, нищо чудато или скъпо. Просто се уверете, че използвате сода за хляб, която не съдържа алуминий.

Содата за хляб осигурява алкална среда, а както вече сме казвали, туморите процъфтяват единствено в киселинни среди.

Драматична история на живот и смърт

Върнън Джонстън бил диагнозиран с трети стадий на рак на простатата. Той току-що се бил развел и не разполагал с много пари. Ракът метастазирал в таза и скоро се развил в четвърти стадий. След няколко седмици се очаквало да бъде прегледан за назначаване на необходимата му терапия и един от синовете му препоръчал няколко субстанции, които бързо да алкализират тялото му на клетъчно ниво.

Той поръчал цезий, който така и не пристигнал. Ето защо, Върнън използвал сода за хляб и меласа вместо кленов сироп, за да може захарта, подобно на троянски кон да разтваря раковите клетки широко, така че в тях да прониква силното алкализиращо действие на содата за хляб, което в крайна сметка да доведе до разрушаването на раковите клетки.

Рак в 4 стадий изчезва при лечение със сода за хляб или „танц с рака”

Върнън използвал лека и две седмици по-късно скенерът не показал разпространение на рака. PSA тестът му паднал от 22 до 5 до 1 в процеса на лечението му. Прочетете повече за историята на Върнън тук.

В допълнение към лечението си, Върнън се излагал на много слънце, правел редовно упражнения за дишане, за да повиши притока на кислород в засегнатата от рака област и преминал на по-здравословна, растителна диета. Върнън също така прекарвал много време в положителни визуализации. Днес Върнън изнася лекции и от пет години е в добро здраве, без следа от рак.

Един от пропагандаторите на содата за хляб като лек за рака е д-р Марк Съркас, който е написал няколко книги по въпроса.

Тук трябва да споменем и д-р Тулио Симончини, бивш италиански лекар, който днес практикува алтернативна медицина. Той инжектира разтвор със сода за хляб в кръвоносните съдове, които хранят туморите на база на опита си като хирург онколог.

Д-р Симончини обяснява, че няма фармацевтично противогъбично средство, което да е по-ефикасно и безопасно от содата за хляб. Той твърди, че ракът процъфтява в гъбични колонии и дори, че гъбичните колонии създават рак. Твърдението води до отнемането на разрешителното му за практикуване в Италия.

Содата за хляб убива туморите, по-безопасна и по-ефикасна е от всичко останало, казва лекар

Содата е алкална и създава алкалност в тялото. Някои алкални субстанции не произвеждат алкалност в тялото, докато определени киселинни храни, като лайм и лимони, всъщност стават алкални в тялото. За да сме по-точни, разчитайте на алкална вода (с добавена сода за хляб или лимонов сок) за повишаване на рН-то ви от киселинно в алкално.

Содата за хляб заслужава повече внимание и изследвания. Поне трябва да се счита за съпътстващо лечение при тежки заболявания и за тотален подход на лечение на по-леки заболявания.

Източник:

http://www.healthtipsportal.com/eye-opening-evidence-baking-soda-coconut-oil-combination-that-saves-lives/

Снимка: Medicinas Naturales

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *