Този лек прави чудеса: Лекува разширени вени, мазоли и напукани пети за 10 дни!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cracked-heels-remedy

Когато става дума за стъпалата, ние веднага се сещаме за суха кожа и напукани пети, което е най-честият проблем. Неудобни обувки, неполагане на грижи, лоша храна и липса на хидратация в кожата са най-сериозните причини за тези проблеми.

Изненадващото е, че този лек се състои от само 3 съставки, които ще решат всички споменати вече проблеми, както и проблема с разширените вени на краката и мазолите.

Лек за напукани пети, разширени вени и мазоли

Указания:

Смесете добре 250 мл спирт (70%), 10 таблетки аспирин (счукани на прах) и една лъжица куркума и оставете сместа да отлежи ден или два. След това я налейте в стъклен буркан.

Разтръсквайте всяка вечер и мажете проблемните места върху краката или стъпалата, след което ги увивайте с памучна кърпа и с пластмасово фолио и си обувайте чорапи. Може също така да сипвате от лека внимателно върху марля или памучна кърпа и да я поставяте внимателно върху засегнатото място, а отгоре да увивате с пластмасово фолио и отново да слагате чорап.

Спете с компреса. Измивайте, избърсвайте и подсушавайте стъпалата си на сутринта. Можете да изтърквате петите си с четка и след това да ги намазвате с мазен крем или с глицерин. Така резултатите ще са дори още по-добри.

Напукването на петите и загрубялата кожа по стъпалата ще изчезнат след 10-15 намазвания.

Този домашен лек прави чудеса и в лечението и на болезнените разширени вени. Болката утихва скоро след нанасянето на лека.

Още по темата:

7 начина да обичаме стъпалата си повече

Рецепта за универсален лечебен мехлем, употреби

10 лесни домашни лека за напукани пети

Изпитано лечение на разширени вени със стара руска рецепта!

Отървете се от разширените си вени за нула време с тези натурални лекове

 

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/a-drug-that-does-wonders-cures-varicose-veins-corns-and-cracked-heels-in-just-10-days/

Снимка: youtube.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *