Суровата храна спасява жена от астма, алергии…

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

raw foods

(NaturalNews) Когато Джени, която преди да навърши двайсет работи във фабрика, била убедена, че получава инфаркт, лекарите я информират, че е развила астма. За щастие, сърцето й не е засегнато, за сметка на способността й да диша лесно. Оказва се, че за диагнозата й са допринесли прашната обстановка и лошото качество на въздуха на работното й място.

Решена да премине към по-здравословен начин на живот, тя напуска работа и започва да тича, за да поддържа форма. Обаче, симптомите й на астма не само че продължават, но се и влошават. След като лекарите я подлагат на множество тестове, те й казват, че има причинена от физическата активност астма.

Режим на хранене, включващ сурова храна и несъдържащ глутен и млечни продукти обръща живота й на 180 градуса

Разочарована от тестовете, болниците, инхалаторите и непрекъснатото стягане в гърдите, Джени търси съвета на хиропрактор, експерт, лекуващ чрез манипулации по гръбначния стълб и ставите, който се фокусира върху лечение с използването на подходящите храни. Той я съветва да премине на сурова храна и да се придържа към начин на живот, изключващ глутен и млечни продукти.

Според Джени, която също е известна като Суровата Джени в YouTube канала и Facebook страницата си, тя спазва съветите му и дишането й най-неочаквано за нея самата се възстановява. Тя казва, че в много кратки срокове след преминаването към по-здравословен начин на хранене, съдържащ сурови храни, астматичните и алергичните й симптоми изчезват.

Оттогава Джени не е променяла този си начин на живот. Сега тя е близо на 40 години и казва „Рядко настивам… нямам проблеми със стягане в гърдите, нямам затруднения с дишането”. През 2012 г. тя дори възприема режим на хранене 80-10-10 (80% въглехидрати, 10% протеини, 10% мазнини дневно) и диетата „30 банана на ден” и продължава да се чувства отлично.

Допълнителни ползи за здравето от това да преминете на суровоядство

Освен че се отървала от астмата и алергиите, Джени казва също, че начинът й на живот на сурова храна й помага да елиминира и други здравни проблеми в живота си, включително артрит и запек (някога след яденето на месо тя се запичала до четири дни, но казва, че това вече не се случва).

Съвременните условия на живот са причина за астма, алергии и редица други сериозни заболявания. Суровите храни, не е ноебходимо да отбелязваме, че имаме предвид органичните сурови храни, предоставят на организма лечебните вещества, които природата е вложила в тях.

Източник: NaturalNews, Woman gets rid of asthma and allergies with raw food diet, 23 November 2013

http://www.naturalnews.com/043024_raw_food_diet_asthma_allergies.html

Снимка: www.rawlifehealthshow.com –

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *