Силата на думите и волята за изцеление и добро здраве, историята на академик Ситин

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

sytin-nastroj

„За изцелението на човек от недъзи и болести, както и във всеки друг случай, е необходимо, преди всичко, той да се настрои за ефективен, положителен резултат – да зададе програма за изцеление. Без подобна настройка всяко лечение се явява напразно губене на време”. – Георгий Николаевич Ситин, Възпитаваща медицина

Георгий Николаевич Ситин е роден на 30 август 1921 година в малкото киргизко градче Ош. Любопитно е да споменем, че семейство му от кореняци московчани се е оказало в този далечен край.

Детството на Георгий преминава в неголеми градчета където основното му увлечение била природата. В училище всичко било скучно и познато. Бил посредствен ученик, пишел домашните си нередовно, и отново се стремял бързо да потъне в горите и полята наоколо. В свят, изпълнен с необичаен живот и радостни възприятия. Именно в този свят за първи път се появил, а после все по-често и остро изниквал въпросът: „Какво представлява човека в този свят, защо живее той, какво може и е длъжен да прави, къде е прагът на възможностите му”? В девети клас му попаднала книгата на известния психолог К.Н. Корнилов „Възпитание на волята”. Книгата толкова го впечатлила, че той написал писмо на автора с молба да го приеме и изслуша и ако е възможно да го вземе за ученик. Системата за възпитаване на волята запленила петнадесетгодишното момче.

Отговорът дошъл неочаквано бързо. Можел да отиде и още на следващия ден Георгий разговарял с внимателни учени, които вярвали в неограничените възможности на човека, в неговата всепобеждаваща воля.

След година той е приет едновременно в три ВУЗа и скоро се превръща в московска легенда. В града с удивление разказват легендата за ненаситния на знания студент, който вземал с отличен всички изпити във всеки институт в града.

Войната прекъсва учебния процес. Като доброволец той незабавно се озовава в разгара на боевете и е ранен и получава първата си рана. Бил дързък в боя, затова се заредили болница след болница, оздравявал и отново влизал в болница.

Когато го ранили за осми път, положението станало критично. Част от снаряд попаднал в стомаха му и заседнал в гръбначния му стълб. В началото дори не го оперирали, оставили го в хладен коридор, умиращ в безсъзнание. Но когато по време на сутрешната визитация лекарите видели, че животът упорито не иска да напусне тялото му, незабавно го закарват в операционната.

Гледайте интервю с Георгий Ситин за това как да доживеем 150 години с настройка изречена от него тук

След три месеца в болницата Георгий е освободен от армията, с първа група инвалидност поради раняванията. „Обнадеждили” го, че няма дълго да се мъчи от болките, понеже с такива рани няма да живее дълго. Дали му 150 ампули с обезболяващи, спринцовка, игла, стерилизатор. Посъветвали го да се научи сам да си бие инжекциите. В онези години в това се състоял пълния арсенал помощ, с който медицината можела да облекчи страданията на войниците. Оттам насетне той посвещавал дните и нощите си на това да оцелее и да премахне безконечната болка.

„Аз съм силен, волеви и здрав човек, способен съм напълно да контролирам тялото и чувствата си. Болката напуска завинаги тялото ми. Всяка клетчица в тялото ми е здрава и силна” – така звучала първата му настройка. Благодарение на тези и подобни думи той бил успял да победи болестта. Не просто да преодолее и да излезе от обречения и очернен от лекарите кръг, ни и след няколко години да бъде признат от лекарска комисия за годен за военна служба.

През лятото на 1948 година, на прием на Министъра на здравеопазването Ефим Иванович Смирнов, Георгий Николаевич разказва историята на своето изцеление. Оплаква се, че няма необходимите знания за разпространението на този метод, нито възможност да помогне на всички нуждаещи се. Същия този ден Ситин става студент в лекарския факултет на медицинския институт.

Струва си да влезе човек в интернет, за да се убеди, че днес стотици учени, изследователи или просто ентусиасти използват метода на Ситин в най-различни сфери на действие.

С други думи, настройките имат достатъчно голям диапазон на действие. С помощта на думите и при нееднократното им повторение в определен ритъм може да се създаде, а след това и установи и усили определено настроение. Този метод превъзхожда по-ранните известни в тази област резултати.

Георгий Николаевич още приживе се е превърнал в легенда. Можем единствено благородно да завиждаме на работоспособността му. Той има повече от 150 издадени книги, стотици хиляди лечебни настройки. Творби с поразителни резултати, подмладяващи и възстановяващи тялото. На първо място, всички изследвания Ситин изпитва върху себе си.

Настройките нямат противопоказания и по своето естество не могат да нанесат негативни странични ефекти. Очевидно, всичко това позволява на Георгий Николаевич, на осемдесет и седем годишна възраст, да е във великолепна физическа форма. Създател на възпитаващата медицина, той и днес води активен живот. Теоретичната работа не му пречи да приема пациенти, работи над нови настройки, занимава се с обществена работа, пътува до всички краища на страната. Само през изминалата година  е свършена огромна комплексна работа в две големи металургични предприятия в Русия, открит е още един филиал на Центъра в Германия, и още един консултативен център в САЩ. Много от творбите му са наградени с високи държавни и международни награди.

Тук можете да прочетете: Положителни настройки за щастлив дълголетен живот на Георгий Николаевич Ситин

Източник:

http://formatzdorovia.com/soevus

http://vahe-zdorovye.ru/novosti/georgiy-syitin

Снимка: www.tritontv.com

Бъдете здрави

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *