Отпуснете душата си… 3 тайни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ако сте запознати със Закона на привличането и с неговите принципи, вие вече знаете, че естеството на мислите ви определя какво привлечете в живота си.

… било то за добро или зло.

ease-your-soul

Ако винаги се стеснявате от постиженията си, тревожите се за бъдещето или чувствате че не сте достатъчно добри за да постигнете успех в живота си….

… Законът на привличането казва, че вие ще привличате негативни резултати и хора в живота си.

Ако от друга страна вие вярвате, че ще ви се случват хубави неща когато се трудите усилено и отделяте време за целите и мечтите си, така и ще бъде.

Макар че може да прекарвате необходимото време за постигане на успех, щастие и охолство в живота си, не е лесно да държите главата си над водата всеки ден.

Животът става хаотичен, всеки ден носи нови предизвикателства под различни форми.

Дори най-продуктивните, талантливи и интелигентни хора в света се затрудняват с успокояването на мислите си и с намирането на покой за душата си.

Но за да постигнете онова което искате и за да вървите по пътя който наричаме живот, вие ще трябва да намерите начин да успокоите стресирания си ум и неспокойната си душа.

Ако се чувствате смазани и претоварени по пътя си към успеха и трайното щастие и изобилие, опитайте се да следвате следните три съвета в ежедневието си.

#1: Не отделяйте време за телевизия няколко дни

Времето за телевизия може да е чудесен начин за отпускане след дълъг ден, но то може също така да допринесе за по-високи нива на стрес.

Повечето от нещата, които нашето общество гледа по телевизията ни карат да се чувстваме зле относно себе си, насаждат ни по-голямо желание за материални неща и ни излагат на съдържание, което не винаги е най-доброто за личностното ни израстване и развитие.

Най-добрият начин да се свържем със собственото си аз и да успокоим претоварените си ум и душа е като изключим телевизора за няколко дни.

Това не означава, че трябва напълно да игнорирате всички медии, но означава, че трябва да внимавате кои медии използвате. След няколко дни ще почувствате разликата.

Обещавам ви.

#2: Забравете за вършенето на нещата, за които нямате време

Аз се чувствам виновен, че все правя безкрайни списъци със задачите, които трябва да свърша като зная че никога няма да стигна до тях, така че понякога ми се налага буквално да препрочитам написаното и да решавам от кои задачи ще се наложи просто     да се откажа.

Може да ви се струва вредно напълно да пренебрегваме важни задачи, но това е всъщност много здравословно.

Когато признаете пред себе си, че не можете да сте суперчовек през цялото време, вие незабавно освобождавате цялото напрежение, свързано с всичките тези задачи.

Така че забравяйте за по няколко задачи всяка седмица, а ако те са достатъчно важни, винаги можете да ги свършите на по-късна дата.

#3: Живейте в този миг

Толкова много от нещата, които правим в живота си са фокусирани в бъдещето (бъдещи работи, бъдещи ваканции, бъдещи деца, бъдещи пари и слава), но колко време всъщност прекарваме просто наслаждавайки се на сегашния миг?

Зная че този съвет може да звучи малко като клише, но той си струва да бъде спазван.

Като се научите да живеете в сегашния момент, вие се научавате как по-добре да общувате с хората, които са близо до вас и научавате също какво означава да си жив.

В края на краищата, целта на живота е да го живеем!

Ричърд Маклемор

Източник:

https://www.linkedin.com/pulse/3-secrets-easing-your-soul-richard-mclemore

Снимка: elitedocastelo.blogspot.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *