Орехите, тези плодовити ядки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

wallnuts

За мъжете, които искат да подобрят мъжествеността си учените откриха обикновена, подсилваща здравето храна. И не е необходимо да ядете много от нея, за да изпитате полза.

Изследване за добра репродуктивност показа, че мастните киселини в суровите орехови ядки са добро средство за улесняване производството на по-здрава сперма.

Изследване, публикувано в списанието Биология на репродуктивността съобщава, че младите мъже, които ядели по две шепи от здравословните ядки на ден в продължение на 12 седмици подобрили здравето на спермата си. Учените забелязали подобрения във формата, движението и силата на сперматозоидите, като хромозомните аномалии били избегнати чрез включването на орехите в ежедневната храна на мъжете.

Изследването включвало 117 мъже на възраст от 21 до 35 години. Половината от мъжете прибавили по 70 грама орехи към ежедневната си храна.

Учените казват, че те искат да проведат още изследвания, за да потвърдят факта, че мъжете, които включват орехи в хранителния си режим наистина изпитват значително подобрение на спермата.

от Сам Роли

 Източник: Easy Health Options, The Food That Can Make You More Fertile, 12 August 2012

Снимка: www.tarifistan.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *