Нека положителната енергия завладее дома ви с тази лесна техника!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Домът е свещено място. Когато сме си вкъщи, ние се наслаждаваме както си искаме в безопасност и уединение като си почиваме, отпускаме след ежедневните си задължения, занимаваме се с любимото си хоби или просто нехаем. Но понякога у дома се чустваме депресирани и изпълнени с негативна енергия без да знаем защо. Тази негативна енергия има редица въздействия върху емоциите и здравето ни без значение дали го усещаме или не.

trick-for-your-home

Макар че енергията е невидима за очите, човек със сигурност я усеща във въздуха и с тялото си, като тя се отразява осезаемо върху вътрешното емоционално състояние. Ако се лекувате от тежка болест или дори от настинка или просто се чувствате нещастни и напрегнати, тази лесна техника ще спомогне за излекуването ви и ще ви накара да се чувствате освободени и щастливи. Време е завинаги да прогоните тези негативни, тъжни и направо депресиращи вибрации преди те да нанесат драматично въздействие върху настроението и здравословното ви състояние. Опитайте тази лесна техника и прогонете всички тези негативни енергии от дома си!

Още по темата: Енергийно пречистване на пространството – лесно вдъхнете свежа енергия в дома си

Когато сме атакувани от негативна енергия, ние трябва да се отървем от нея и да подобрим атмосферата в дома и душата си. Ето как.

Представяме ви метод, който може да изтрие цялата негативна енергия, завладяла домовете ни и да се превърне в спокойствие и положителност. Ето какво трябва да направите:

Техника за премахване на негативната енергия от дома

Съставки

 • прозрачна стъклена чаша
 • бял оцет
 • морска сол
 • вода

Указания

 1. Налейте вода в чашата, добавете малко сол и оцет.
 2. Сложете чашата на земята в най-оживената част на дома си където идват и други хора и я оставете за 24 часа.
 3. След известно време проверете какво става с водата и солта – дали солта е изплувала на повърхността или водата покрива всичко.
 4. Когато времето изтече, проверете чашата и отново обърнете внимание на нивото на солта. Ако солта е изплувала над водата, измийте чашата обилно с вода и повторете процеса.
 5. Направете същото във всяка стая в дома си докато солта спре да изплува над водата, разтвори се в нея и течността остане напълно прозрачна.
 6. Не забравяйте, че чашата трябва да е скрита от поглед, защото е необходимо да абсорбира вредната енергия както трябва.
 7. След това повтаряйте процедурата когато считате това за необходимо.

Използвайте само стъклени прозрачни чаши с гранулирана сол и оцет и се отървете от негативните енергии, които ви заобикалят!

Източник:

http://www.healthylivingstyle.net/leave-a-glass-of-water-with-salt-and-vinegar-in-your-home-and-see-unbelievable-changes-in-24-hours/

Снимка: For Green Lifestyle

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *