Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

КОГА:

При липса на апетит; безсилие; нарушение на храносмилателните функции.

Препоръчва се на хора, страдащи от анорексия, астения и с нарушени процеси на усвояване в стомашночревния тракт.

mudra-morski-grzebień

ЗАЩО:

Дарява мощ, сила, пълнота на възприятията, благополучие; подобрява външния вид. Засилва способността за адаптация. Подкрепя процеса на приемане на всичко и всички като част от целостта на живота и така балансира единството „приемане-даване“.

КАК:

Пръстите се преплитат навътре към дланите. Палците се допират странично.

КОЛКО:

За профилактика: 15 – 20 минути дневно. При хронични състояния: до 3 пъти на ден (но минимум два пъти на ден) по 15 минути.

ЗЕБЕЛЕЖКА:

Редовното изпълнение на мудрата повишава апетита, стимулира храносмилателните процеси, а това има положителен ефект върху външния вид

 

Източници:

http://bg.convdocs.org/docs/index-96628.html

http://porady.uzdrawianie.org/?p=1102&lang=en

Снимка: porady.uzdrawianie.org

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *