Медицинското самоосакатяване… новата мода за страдащите от хронична глупост

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Мъже следват примера на Анджелина Джоли! Хирурзите изрязват здрави простатни жлези на мъже, носещи гена BRCA

Doctors-Surgeons-Scrubs-Operate-Hospital

(NaturalNews) Анджелина Джоли далеч не вдъхнови само жените да отрязват здравите си гърди само защото са носителки на гена BRCA1, но изглежда вдъхновява и мъже да се подлагат на отстраняване на репродуктивните си органи. Според статия в IBtimes, британец е първият човек, който се подлага на хирургично остраняване на простатата, защото носи гена на ‘рака на гърдата’ BRCA2, свързан с изведнъж станалия известен заради двойната масектомия на Анджелина Джоли ген BRCA1.

IBtimes съобщава, „Хирурзите първоначално не бяха склонни, тъй като потенциалните странични ефекти от операцията включват безплодие, инконсистенция и сексуална дисфункция”.

Но какво пък толкова, нали? Ако отрязването на здрави органи е достатъчно модно за Анджелина Джоли, то трябва да е достатъчно модно и за всеки друг… включително и за мъжете!

Медицинското самоосакатяване… новата мода за страдащите от хронична глупост

Новата мода в мисленето относно медицинското самоосакатяване се разпространява бързо, хирурзите се присъединяват към печелившата страна, предусещайки че ще ударят кьоравото с печалбите от хирургичните процедури върху хора, които не се нуждаят от операции.

В крайна сметка, единствената причина хирургията да не е много по-голям бизнес е, защото хирурзите ограничават практиката си само до хора, които имат медицинската нужда от операция. Но защо да определяме изкуствен лимит? Толкова по-печелившо е да се убеждават хората да премахват здрави органи… и какъв по-добър начин то да стане модно, от това да накараш холивудски знаменитости да го обявяват публично?

Хирурзите също засилват до ента степен фактора страх. Роджър Кърби, водещият хирург в това отстраняване на рак на простатата се казва, че е споделил пред Сънди Таймс …”знаейки, че сте носител [на гена BRCA2] е все едно над главата ви да виси демоклиев меч. Живеете в състояние на непрестанен страх. Сигурен съм, че още мъже, носители на BRCA сега ще последват тази стъпка [на хирургично отстраняване]”.

Особено, ако още знаменитости излязат и рекламират тези процедури на медицинско самоосакатяване като модни и яки, разбира се.

Ей, искам да видя простатата на Брад Пит, натикана в стъкленица и висяща на врата на Анджелина Джоли, както се казваше, че тя носи кръвта на Били Боб Торнтън. Това няма да е странно, нали?

Мисля, че трябва да основем Фондация за одиране на кожата, която хирургически да маха цялата кожа на хората, които някой ден биха могли да се разболеят от рак на кожата… което включва всички.

Или още по-добре, „Дружество на девиците за предпазване от рак на гърдата”, което им реже гърдите на девет години преди още да са влезли в пубертета. Просто кажете на мъничките си момиченца колко много ги обичате преди да подейства упойката. Така правят добрите майки, нали?

А за малките момченца защо да се ограничаваме с повърхностното премахване на кожата при раждане? Осакатяването на пениса е само загрявка за днешните луднали медицински чудовища. Защо да не им махаме дебелото черво при раждане, за да не изпадат никога в риска да умрат от рак на дебелото черво? Защо също така да не им отрязване тестисите и така да сме сигурни, че никога няма да се изправят пред риска от рак на тестисите?

Зная, че е лудост. Отвратително. Безобразно. И въпреки това се случва в момента благодарение на жени като Анджелина Джоли, които рекламират и насаждат идеята, че жените трябва да позволяват да изрязват здравите им гърди от телата, макар че няма никакво логично медицинско оправдание да се прави това.

Вие сте собственият си Торбалан: Изрежете всичко, което ви плаши

И така, стигнахме до последната игра на отрежи-и-изгори медицината, разпростряла се сред болното и луднало общество: Да имаш здрави органи вече не е достатъчно. Сега трябва да изрязваме органи, само защото ни е страх от възможно бъдещо заболяване – страх, който е изцяло неоправдан и подсилен до ента степен от самата ракова индустрия. Този страх е медицинската версия за възрастни на Торбалан, който децата мислят, че се крие под креватчетата им нощно време.

Внимавайте, жени, Торбаланът на рака на гърдата идва да ви пипне! По-добре си отрежете органите, преди те да се разболеят, и по този начин можете да живеете в пълно спокойствие със ‘зен отношение’ към живота.

Недейте да взимате под внимание обсъждането как да живеете здравословен, свободен от рак живот, като  в същото време снижавате риска си от рак до почти нула. Това се постига лесно с храни, суперхрани, движение и други прости избори в начина на живот. Но цялата тази информация никой не ви я предлага в която и да било медия. Вместо това всички те в хор повтарят единствено „Отрежи ги!”

Новият отговор при заболяване: Изрежете органа, който може да бъде засегнат и наречете това лечение

Имате проблем с яденето на твърде много сладолед? Изрежете стомаха! (Бариатрична хирургия)

Жлъчката изведнъж ви заболява, защото се храните с тази противна нездравословна храна? Изрежете я с прецизен медицински инструмент! (Често срещана медицинска процедура в САЩ днес)

Мозъкът ви работи твърде бързо? Отстранете мазолестото тяло (corpus callosum) и го изхвърлете! (Обичайно психиатрично лечение)

Потите се твърде много? Подложете се на премахване на потните жлези! (Това е много популярна операция в Тайван и Китай.)

Няма значение какъв риск носят операцията и упойката, увреждането на нервите, пулсиращата тъкан при разреза и белега, огромната медицинска сметка и инвалидизиращите странични ефекти от минаването под ножа. Нито едно от тези неща не са ваша грижа. Трябва да сте холивудски битник (наркоман с подчертан интерес към екзотични религии) като Джоли, а това може да се постигне, скъпи читателю, само ако имате белези по тъканите си!

       Обадете се на 1-800-ОТ-РЕ-ЖИ днес! (шегичка)

Какво чакате? Обадете се на 1-800-ОТ-РЕ-ЖИ днес и открийте новия си свободен от риск, освободен от тревоги АЗ! Опериращи и хирурзи стоят отстрани със скалпелите в пълна готовност. Нито един орган не е твърде голям или твърде малък! … Дори не и вашите!
Обадете се на 1-800-ОТ-РЕ-ЖИ сега и бъдете готови да дадете номера си по политиката ‘Обамакеър’ за БЕЗПЛАТНА консултация с нашия екип от много опитни медицински осакатители. Най-добрият ни човек е премахнал 147 гърди до момента и е готов за още!

Наскоро, през 2014 година очаквайте: Отбиване с колата за двойни масектомии, извършвани от аптеките Уолгрийнс! Пристигате с притеснения, отпътувате в пълно спокойствие, знаейки, че гърдите ви вече няма да ви убият! Спокойствието на ума е безценно, плюс, че никога вече няма да кърмите!

Очаквайте пристигането на Медицинското осакатяване Направи-си-сам наскоро

А през 2015 година: „Косата за рязане на органи” – направи-си-сам уред – резачка за гърди и простата!

organ-whacker-saw (1)

Нито една част на тялото не си струва да бъде задържана, ако може да ви убие докато спите, нали? Не изживявайте ужасния товар да знаете, че има вероятност 1 на 1000 да умрете от предотвратимо заболяване, което не предотвратявате. Сами се погрижете за своя проблем – за секунди – с новата, одобрена-от-FDA „Коса за рязане на органи”, показана на снимката вдясно.

Косата за рязане на органи е одобрена от Холивуд и за миг отрязва гърди, тестиси, уши, стъпала и длани. При ‘разширен режим”, тя може да се използва дори, за да премахва тези досадни бъбреци и простатната жлеза! Безпокоите се за простатата си? Изхвърлете сексуалния си живот през прозореца и се отървете от простатата си! Няма я! Както и тревогите ви!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Косата за рязане на органи не трябва никога да се използва върху някой друг, поради опасност от телесна увреда. Използвайте я само върху себе си! Защото това е модно. Преди употреба прочетете приложените инструкции и указания за безопасност.

Косата за рязане на органи ще намерите в магазините Home Depot и в аптеките Lowe’s и CVS навсякъде. Търсете именно нея: „Искам Косата за рязане на органи!” Не се задоволявайте с евтини имитации, направени в Китай. Косата за рязане на органи е направена в САЩ с американска гордост във всеки наточен, прецизен чарк. Тя е оборудвана с 48 волтова, презареждаща се литиево-йонна батерия и гарантира повече от 2000 осакатявания!

Самоосакатяването никога не е лесно: Изрязвай собствените си органи с най-надеждната марка в сектора: Косата за рязане на органи!

(Сверка с действителността: Ако мислите, че тази сатира отива твърде далече, само почакайте десет години и тя ще е реалност. Преди едно десетилетие идеята, че жени ще си режат гърдите без да имат рак на гърдата се считаше за медицинска лудост. Сега това е модно и яко.)

Майк Адъмс

Източник: Natural News, Angelina Jolie copied by men! Surgeons now cutting out healthy prostate glands of men who carry BRCA gene, 20 May 2013

Снимки: www.naturalnews.comwww.infowars.com

Още по темата: Анджелина Джоли измамена от онколози да се самообезобрази заради несъществуващ рак на гърдата; Превенция по холивудски; ГЕНЕТИЧНОТО РОБСТВО ВЕЧЕ Е ТУК

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *