ГЕНЕТИЧНОТО РОБСТВО ВЕЧЕ Е ТУК!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Американското правителство иска собственост върху цялото ви ДНК и репродуктивни права; Генетичното робство е вече тук

DNA-Money

(NaturalNews) Правителството на Съединените щати иска 100% собственост върху цялото ви ДНК и върху репродуктивните ви права. Това поразително разкритие изникна от факта, че американското Бюро за патенти и търговски марки иска правото да възлага собствеността върху вашето ДНК на частните компании и на университетите, които кандидатстват за патенти върху гените ви.

Към днешна дата собствеността на повече от 4000 гена вече е възложена на корпорации и университети от Патентното бюро на САЩ. Такова възлагане на собственост доказва, че правителството смята, че притежава 100% от всички човешки гени – човек не може да прехвърли собствеността на нещо, освен ако първо самият той не го притежава.

Към днешна дата, 20 процента от генетичния ви код се притежава от някой друг. Около една трета от тези патенти принадлежат на частни компании, и една трета принадлежат на университети. Компанията, която притежава най-много патенти се нарича Incyte, фармацевтична компания, базирана в Калифорния, която ‘притежава’ патентите за 2000 човешки гени.

Макар че вие никога не сте се съгласявали да продадете тялото си на корпорация, множество корпорации сега заявяват собственост върху всяка клетка във вашето тяло. Тази собственост ви прави роб на техните патентни искания, а патентните адвокати ‘примамки’ са едни от най-покварените, кръвопиещи демони на планетата, които ще заплашат да ви въвлекат в съдебно производство за милиони долари, ако не им плащате пари. В момента, в тази минута, десетки корпорации могат да предявят иск към тялото ви и тези искове ще са 100% подкрепени от съдебната система на САЩ.

Генетичното робство е тук

На практика никой не е запознат с факта, че 20 процента от гените му в момента са ‘притежание’ на корпорации и университети. Тази собственост разбира се е форма на генетично заробване, което се стреми да доминира и контролира всички хора. Как, по-точно?

Обмислете следното: Когато имате дете, вие репликирате генетичния си код. Тъй като генетичнит ви код е 20% патентован и ‘притежаван’ от някой друг, имането на дете е по дефиниция акт на генетично пиратство, който вие извършвате в нарушение на закона.

Тези компании, които ‘притежават’ вашия генетичен код могат, ако поискат, да изискват да им плащате за авторски права за всяко дете, което създадете. Те могат дори да изискват да им плащате авторски възнаграждение за това, че собственото ви тяло подменя клетките си по време на процеси като оздравяването на рани върху кожата или генерирането на нови червени кръвни телца. Вашето тяло, всъщност, репликира милиони клетки всеки ден, карайки ви да нарушавате законите на американското правителство за кражбата на интелектуална собственост. Престъпникът сте вие!

Корпоративните патенти върху човешки гени – нарушаване на човешките права

Всичко това се свежда до спорния въпрос за фундаменталните човешки права. Става дума за човешките права, правата на жените и репродуктивните права. Патентното бюро на САЩ е в нарушение на човешките права, продавайки телата на мъже и жени на корпоративни интереси, които генерират трилиони долари в печалби посредством тестове и лечения с ДНК.

Хора като Анджелина Джоли всъщност предават жените по този спорен въпрос като насаждат фалшив страх, който вкарва огромни печалби в сектора, зает с изследването на гена BRCA1 – сектор, който експлоатира телата на жените срещу печалба. Джоли използва статута си на знаменитост, за да всява силен страх от мутацията на гена BRCA1, карайки жените да отиват припряно в кабинетите на лекарите си, за да се изследват срещу… at $3,000 – $4,000 на тест благодарение на хонорарите за авторските права, плащани на корпоративния притежател на патента.

Върховният съд на САЩ се приготвя да огласи решение по въпроса за патентоването на гените само след няколко седмици (което обяснява защо медиите избраха именно този момент за офанзивата, на която всички станахме свидетели). Ако Върховният съд постанови срещу тези патенти върху човешките гени, това ще означава много трилиона долари загуби за сектора, патентоващ човешки гени, който се надява да събира постоянни авторски възнаграждения при изследването на гени и при изследвания с гени през следващите хиляда години.

Между другото самата идея, че Върховният съд може да ‘постановява’ по този въпрос също е измама. Нито един съд няма собственост върху вашия генетичен код. Никой правителствен орган няма по-висше право от Създателя на вселената и съзидателните, даряващи живот сили, на които дължите живота си. Вашето ДНК е единствено ваше, и всяка претенция върху него е  недействителна априори.

Какво друго може да се патентова? Листата, ръцете, птиците и дори зеления фасул

Ако Върховният съд подкрепи абсурдната идея, че човешките гени могат да се патентоват от корпорациите, то тогава няма да има край на всичко това: корпорациите могат да регистрират патенти за тревата, плодовете, птиците, мравките, насекомите и дори части на човешкото тяло като уши, ръце и стъпала. Цветът на очите ви може да бъде патентован, защото също се контролира от гени.

След като веднъж всички тези неща, които вече съществуват в природата бъдат патентовани, вие можете да бъдете привиквани в съда и принуждавани да плащате експлоатационни глоби и такси, задето ги притежавате. Някви мравки нападат двора ви? Това е пиратсво, престъпник такъв, защото тези мравки са патентовани!

Ако това звучи абсурдно, забележете внимателно, че Монсанто успешно осъди фермери, използвайки съвсем същата логика. Техните патентовани ГМО семена бяха отвяти от вятъра в нивите на фермерите, и Монсанто съди тези фермери в съда – и спечели! Престъпленията на фермерите? „Кражба” на интелектуална собственост на Монсанто.

Не мислете, че цялото намерение в изискването на патенти върху неща като човешки гени и растения не е с цел патентите да могат да се използват като оръжия за контрол срещу масите. Патентоването на човешки гени е, на всяко едно ниво, престъпление срещу човечеството. И всички онези, които поддържат тази индустрия – като Анджелина Джоли – поддържат престъпници, които експлоатират телата на мъже и жени за печалба.

Кажете НЕ на патентите върху човешките гени! Кажете НЕ на патентите върху животни! Кажете НЕ на Монсанто и  НЕ на безумието на наложените от правителството закони за интелектуална собственост, които нарушават вселенската справедливост.

Майк Адъмс

Прочетете от същия автор: Анджелина Джоли измамена от онколози да се самообезобрази заради несъществуващ рак на гърдата

Източник: Natural News, US government claims 100% ownership over all your DNA and reproductive rights; genetic slavery is already here, 19 May 2013

http://www.naturalnews.com/040400_gene_patents_genetic_slavery_human_DNA.html

Снимка: www.naturalnews.com

Важно

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържате здравето си, как да не остарявате и как да се предпазвате от болестите.

Нямаме нищо против материалите, публикувани в сайта „Здрави всеки ден” да бъдат публикувани на други места, стига да са в същия вид и в публикациите да се дава линк към нашия сайт.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *