Открития и развенчани митове в медицината, които ще разлюлеят света – 1

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

graviola

ТАЙНА#1

Фармацевтична компания, печелеща милиарди долари крие поразително откритие за естествен убиец на рака

10,000 пъти по-силно от химиотерапията – но без страничните ефекти!

Наскоро Институтът за здравни науки на САЩ (HSI) разкри забележителна история за естествен убиец на рака, който се държи скрит под ключ повече от 20 години. Тази информация прави бъдещото лечение на рака и шансовете за оцеляване да изглеждат по-обещаващи от всякога.

Има едно лековито дърво, растящо дълбоко в тропическите гори на Амазонка в Южна Америка, което може буквално да промени това как вие, вашият лекар, а може би и останалият свят разсъждавате относно лечението на рака.

От 70те години на двадесети век кората, листата, корените, плодовете и семките на плодовете на амазонското дърво гравиола се изучават в редица лабораторни изследвания и показват забележителни резултати при лечението на това смъртоносно заболяване.

Преди няколко години една голяма фармацевтична компания започна мащабно, независимо изследване на растението. Учените откриха, че някои екстракти от дървото наистина откриват, атакуват и унищожават раковите клетки. Тъй като самите естествени екстракти не могат да бъдат патентовани, компанията положи усилия да създаде синтетично копие, което да обещава същите добри перспективи.

След повече от седем години работа при закрити врата, изследователите в тази компания осъзнаха, че не могат да повторят естествените свойства на дървото в синтетична субстанция, която те могат да патентоват. И прекратиха целия проект. В основни линии всичко бе сведено до следното – щом не можеха да извлекат огромна печалба, те щяха да превърнат новината за лекарството в добре пазена тайна.

Но един от изследователите не можа да понесе това и реши да рискува работата си с надеждата да спаси живота на хората.

Прекъсване на седемгодишното мълчание

Подтикван от съвестта си, този изследовател се свърза с Рейнтрии нютришън (Raintree Nutrition), компания за естествени продукти, занимаваща се с набавянето на растения от поречието на Амазонка. Докато работехме с Рейнтрии по друга история, те споделиха с нас вълнуващото откритие на гравиолата.

Оттогава ние отблизо следим изследванията на гравиолата и до момента. Една от първите научни препратки към растението в Съединените щати беше направена от Националния институт за рака (NCI). През 1976 NCI показа, че листата и стволовете на гравиолата дърво ефикасно атакуват и унищожават злокачествените клетки. Но тези резултати бяха включени във вътрешен доклад на NCI и поради някаква причини не бяха публично оповестени.1

От 1976 година насам бяха проведени няколко обещаващи изследвнния на гравиолата, свързани с рака. Екстрактите от дървото предстои да бъдат изследвани върху пациенти, болни от рак. Няма двойно-слепи, клинични изпитания, а именно клиничните изпитания са ориентирите, които лекарите и списнията, занимващи се с традиционна медицина използват, за да преценят позата от дадено лечение.

Въпреки това, нашето изследване разкри, че гравиолата доказано е убивала ракови клетки в поне 20 лабораторни изпитания. Най-скорошното изследване, проведено от Католическия университет на Южна Корея показа, че два химикала, извличани от семената на гравиолата показват сходни резултати като тези на лекарството за химиотерапия ‘адриамицин’, когато се прилагат към злокачествени клетки при рак на гърдата и при рак на дебелото черво в епруветки.

Друго изследване, публикувано в Списанието за националните продукти показа, че гравиолата не само е сравнима с ‘адриамицина’ – но и значително го превъзхожда в лабораторните тестове. Резултатите показват, че тя селективно убива раковите клетки в дебелото черво с 10,000 пъти по-голяма сила от адриамицина.”

Вероятно най-значимият резултат в изследванията, които ние проучихме е, че гравиолата селективно открива и убива раковите клетки – като оставя всички здрави, нормални клетки недокоснати. Химиотерапията безразборно търси и унищожава всички активно репродуциращи се клетки, дори нормалната коса и стомашните клетки, и причинява такива опустошителни странични ефекти като загубата на коса и силно, системно повръщане.

Гравиолата се отглежда и плодовете й се събират от местните жители в Бразилия и тя има ограничен внос в Съединените щати и се разпространява от компанията ‘Рейнтрии нютришън’. Но сега вие можете да сте измежду малцината избрани в цялата страна, които могат да се възползват от това мощно лечение.

Насърчаваме ви да се консултирате със своя лекар преди да започнете каквато и да било нова терапия, особено когато се лекувате от рак. Гравиолата е смесена със седем други подсилващи имунитета билки в продукт, наречен N-Tense. Като хранителна добавка трябва да приемате по шест до осем капсули N-Tense на ден.

Гравиолата и N-Tense са напълно естествени вещества без странични ефекти, освен възможно леко разстройване на стомаха при високи дози (надвишаващи 5 грама), ако лекарството се приема на празен стомах.

Ако ви е била поставена диагноза рак, вие и вашия лекар трябва да обсъдите всички съществуващи възможности на лечение. Гравиолата може да се окаже различното лекарство, което ще ви помогне да победите рака.

Източник: HIS, 11 Medical Breakthroughs and Breakdowns That Will Rock the World, April 2010

Снимка: mashtela.com

Прочетете също по темата: Свещеният граал в битката с рака

Сто пъти по-силни от броколито

Суперхрана лекува хронични заболявания за 6 дни

 Млечен протеин побеждава рака

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *