Ето как да разберете, че вашият ангел-пазител е близо до вас!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

angel-guardian

В различните религии ангелите играят важна роля на защитници и ментори на хората. Дори падналите ангели имат роля, която е да изкушават хората. Ако щете вярвайте, но хиляди хора твърдят, че са виждали ангели по време на близка среща със смъртта. В такива моменти техните ангели-пазители са онези, които всъщност са ги спасили. Според някои учения, всеки има ангел-пазител – сила, на която човек се осланя при нужда или когато е несигурен относно важни решения.

Как да разберете дали вашият ангел-пазител е наблизо?

Ангелите са възвишени същества, които вибрират с различна честота от тази на повечето хора. Често пъти това е основната причина, поради която предупрежденията им не достигат до нас. За да знаете, че ангелът ви пазител е близо до вас, обръщайте внимание на следните няколко знаци.

Пера

Намирането на пера на пътя е един от най-често срещаните знаци за ангелско присъствие. Всички видове, цветове и форми пера са напомняне, че вашият ангел-пазител е наблизо и е готов да ви предложи нужните подкрепа и грижа. Ако виждате пера на необичайни места, това е убедителен знак за ангелско присъствие.

Облаци със странни форми

Един от най-очевидните знаци, че вашият ангел-пазител бди над вас е облак с формата на лице. Вашият ангел хранител може да ви изпраща послания, ако вие непрестанно забелязвате облаци с формата на сърце, животни или бебета. В този случай, едно нещо е сигурно, някакъв вид промяна ще настъпи в живота ви.

Сладка миризма във въздуха

Ако усетите приятен аромат във въздуха без да можете да определите откъде идва той, това показва, че вероятно ангелът ви пазител ви пази. Обонянието е силно сетиво, тясно свързано със спомените. Помислете какъв е ароматът из за какво ви кара да мислите.

Промени в температурата

В стаята може да стане по-топло или по-студено без за това да има обяснение. Вибрирането на ангела може да забави или ускори движението на молекулите във въздуха, което води до промяна в температурата. Обърнете внимание какво правите или какво мислите в този момент и така ще усетите какво вашият ангел-пазител иска да ви каже.

Чувате гласове

Макар и да ви се стори индикация, че полудявате, в контекста на тази статия това е нещо хубаво! Вселената е предразположена към вас, избрала е вас. Слушайте внимателно какво ви казват, но се доверявайте на интуицията си относно това дали в конкретния случай ви говори вашия ангел-пазител…

Странно поведение на домашни любимци или деца

Ако домашните ви любимци или малките ви деца се държат различно от обичайно все едно говорят на себе си и ако се клатят и въртят на едно място, това означава, че има ангелско присъствие. Домашните любимци и децата се държат така защото те са много близо до вибрациите на тези свръхестествени същности.

Монети

Ако намирате монети или пари това е признак, че ангелското царство ви подкрепя. Когато видите монета на земята, това означава, че вашият ангел-пазител ви пази и ви насочва в правилната посока.

Необясними светлини

Ангелите са същества на любовта и светлината. Ето защо, необяснимите източници на светлина, появяващи се изневиделица може би показват, че вашият ангел-пазител е близо до вас. Ако забележите проблясъци на светлина протичащи или проблясващи около вас, това определено са индикации за ангели. Можете да забележите искри светлина или съсвем осезателно да виждате сенки около себе си. Не се страхувайте. Ангелите не искат да ви навредят. Това обикновено показва, че те се опитват директно да достигнат до вас.

Небесна дъга

Това е символ на божествена любов. Когато ви е нужна помощ, и така стане, че видите дъга, знайте, че молитвите ви са чути и решението идва.

Усещането, че не сте сами

Ако често усещате, че никога не сте сами, това вероятно е така. Това означава, че вашият ангел-пазител е с вас. Усещането ще е придружено от чувство на доверие и любов. Ако сте сами и почувствате, че в стаята с вас има още някой, но не се страхувате, доверете се на инстинкта си. Вашите ангели се опитват да ви защитават и обнадеждават.

Сънища

Може да не помните съня си, но ако на душата ви е по-леко и се чувствате по-силни и по-сигурни в каква посока да се насочите, това показва, че вашият ангел-пазител ви е посетил в съня.

 

Източници:

http://healthtipssource.com/2016/06/12/this-is-how-you-can-recognize-that-your-guardian-angel-is-near-you/

http://www.social-consciousness.com/2016/02/7-signs-youre-being-visited-by-your-guardian-angel.html
Снимка: almaalada.ning.com

Бъдете здрави

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *