Ефикасен лек за възстановяване на слуха до 97% дори при хора на 80 и 90 години!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

garlic-olive-oil-remedy

Капвайте от този лек в ушите си и слухът ви ще се възстанови на 97%! Този лесен натурален лек е ефикасен дори за възрастни хора на 80 и 90 годишна възраст!

Много хора вярват, че изпитват проблеми със слуха основно заради остаряването си, но всъщност все повече и повече хора имат такива проблеми независимо от възрастта, пола и расата си.

Проблемите със слуха могат да станат сериозни за личносното ви развитие, например, в областта в която работите: може да имате проблеми понеже непрекъснато молите хората да повтарят какво казват. Можете също така да имате проблеми поради факта, че не чувате клаксоните на колите, особено когато се разхождате или шофирате.

Отслабването на слуха може да се дължи на редица причини от наслояването на ушна кал в ухото до появата на ушна инфекция в него в следствие на нараняване или грип и настинка…

Но преди да се обърнете към конвенционалната медицина и да започнете да пиете лекарства или да използвате капки трябва да знаете, че има естествени лекове, които много ефикасно облекчават болката и лекуват ушни инфекции.

Днес ви показваме ефикасен и напълно естествен начин за премахването на насложила се ушна кал, както и за премахването на инфекция от ухото с помощта на само две съставки. Той отпушва и лекува ушите и помага за възвръщането на слуха с 97%! Независимо от възрастта ви или сериозността на проблема. Резултатите ще ви изумят.

Има множество лечения, които се предлагат на пазара и те всичките предлагат решение и облекчение, но днес ви предлагаме естествено решение, което ще ви помогне лесно да намалите слуховите си проблеми! Съставките, които ви трябват са много обикновени и се използват всеки ден от хора в целия свят. Става дума за чесъна и зехтина!

Добре известно е че бактериите и вирусите в средното ухо са най-честата причина за ушна инфекция. Най-често срещаните симптоми за ушна инфекция: ушна болка, процеждане на течност, главоболие, повишена температура, усещане на загуба на равновесие, затруднения в различаването на звуци, проблеми със съня, висока температура и т.н. Знае се също така, че ушната инфекция е по-често срещана при децата, отколкото при възрастните.

Всяка част от ухото е поддатлива на инфекции, но най-сериозната инфекция е тази във вътрешното ухо. Увредено, спукано тъпанче и други усложнения могат да се предотвратят с правилното лечение. Но ако инфекцията не се лекува своевременно и както трябва, тя става хронична и води до загуба на слуха.

Има много ефикасни домашни лекове, които лекуват ушната инфекция и болка, но този лек е най-добрият – чесън и зехтин.

Лек за възстановяване на слуха

Ето рецептата, включваща тези популярни и ефикасни съставки

Трябват ви:

3 скилидки чесън

Зехтин

Капкомер

Памук или марля

Обелете трите скилидки чесън. Измийте ги и ги смачкайте добре, за да извлечете възможно най-много сок. Смесете сока от чесъна със зехтин и напълнете капкомера.

Капнете три до четири капки от така приготвеното масло в засегнатото ухо. Вземете парче марля или памуче и го поставете върху ухото, за да не позволява на маслото да изтече. Полежете малко в легнало положение на една страна, така че маслото да проникне дълбоко в ухото. Ще почувствате подобрение много скоро и ще бъдете направо удивени от резултата.

Ето какво добавя нашата читателка Елена Петрова:

„Допълвам ,че емулсията се прецежда през двоен тензух и тя се вижда, че е бистра. Иначе може да разрани нежната кожа на ухото. За това е много важно.“

Защо чесънът и зехтинът са ефикасни при ушни инфекции

Използването на лека от чесън и зехтин за ушни инфекции е познат вероятно от стотици години. Онова, което прави този лек толкова ефикасен е че и двете съставки имат невероятни естествени антимикробни свойства.

Антимикробните свойства на чесъна се дължат на органичното съединение, съдържащо се в него и наречено алицин. Изследване откри, че алицинът е невероятно ефикасен за спирането на растежа на грам-негативните и грам-позитивни бактерии, включително на щамовете, резистентни на лекарства. То също показа, че алицинът има антивирусни и противогъбични свойства, което го прави ефикасен в лечението на ушни инфекции независимо от това какво ги е причинило.

Зехтинът има не само антимикробни свойства, но е способен също и да облекчава раздразненото или възпалено ухо. Изследване откри, че зехтинът е способен да спира растежа на всички бактериални щамове, срещу които е бил изпитан в изследването, като учените преписват антимикробната му ефикасност на фенолните съединения съдържащи се в него.

Все пак, ако сте алергични към някоя от съставките, не е удачно да използвате този лек. Винаги се консултирайте с лекуващия ви лекар преди да предприемате самолечение.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/2-drops-ears-97-hearing-recovers-even-old-people-80-90-driven-crazy-simple-natural-remedy/

Снимка: Curiosidatox

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *