Естествен, лесен и бърз лек за ефикасно премахване на адипозна тъкан (липома)

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Мастните лезии или липоми са доброкачествени тумори от адипозна (мастна) тъкан, безвредни, но много неестетични образувания по тялото, които могат да се появят на врата, главата, подмишниците и ръцете или на плешките на гърба на всяка възраст. По правило те се появяват само на едно място при хора на възраст между 40 и 60 години, но също така могат да се появят и на няколко места и са много неприятна гледка.

Honey-Flour

Съвременната наука не знае причината за образуването им, приписва ги на генетиката и счита, че те може да са свързани с високи нива на холестерол или със затлъстяване.

Много хора искат да избегнат операция, лазерни процедури и вредни лекарства в лечението на липома особено след като лекарите не гарантират, че образуванията няма да се появят отново. За щастие има естествено решение. С тази популярна рецепта липомата може да се премахне лесно, безболезнено и за кратко време!

Тази рецепта се препоръчва дори от някои дерматолози заради ефикасността й. Тя е помогнала на хиляди хора да се отърват от липомата си и се състои от смес от мед и брашно.

Естествен лек за премахване на липома

Смесете равни части мед и брашно. Наложете липомата с тестото. Предпочитаната дебелина на тестото е пласт от 5 до 10 милиметра. След полагането на тестото, сложете отгоре пластир. Оставете компреса да действа 36 часа. След това изплакнете мястото и нанесете прясно приготвено тесто. Използвайте този лек 5 пъти едно след друго или в продължение на 8 дни. След този период трябва да се забележи разтопяване на мастната тъкан, пропукване на образуванието и гнойта ще изтече. Непременно се погрижете за правилното заздравяване на мястото с помощта на лекар или медицинска сестра.

За предпочитане е да използвате тъмен мед и ръжено брашно.

Защо този лек действа? Смесването на мед и брашно е ефикасен народен лек за външни възпаления и рани.

Освен противовъзпалителното действие, той също така прочиства нечистотиите, стимулира лимфотока и кръвообръщението. В изследване при 59 случая на рани и възпаления, при които конвенционалното лечение не дава резултати в продължение на две години, лечението с мед дало резултат след седем дни.

Детоксикацията на тялото е основата в натуралното лечение на липома. Тя елиминира наслоените наситени мазнини и рафинирани олия от храната.

Най-вече избягвайте храни, съдържащи добавки, консерванти и пестициди, бяло брашно, месо, прясно мляко и млечни продукти.

Всички видове естествени подправки, бамята, хускът (псилиум), билката звездици, цикорията, папаята, нарът, салвията, мандарините и куркумата могат да помогнат на тялото ви да разгражда мазнините и да елиминира токсините.

Пийте сока от половин лимон всяка сутрин, защото той стимулира черния дроб да прочиства тялото.

Използвайте омега-3 мастни киселини, защото те помагат за разтварянето на адипозните тъкани и препятстват растежа им.

Яжте повече кълнове, те предоставят на тялото великолепни хранителни вещества.

 

Източник:

http://dailyhealthycare.com/recipe-for-natural-removal-of-fatty-lesions-lipoma-within-8-days-confirmed-thousands-of-people/

Снимка: Daily Healthy Care

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *