Древна самурайска рецепта при проблеми с костите дава сила и укрепва организма!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

samurai-egg-treatment

Ако често имате проблеми с костите и се чувствате уморени, тази стара японска рецепта на самураи може да ви помогне. Тя ще ви даде сила и ще укрепи организма ви.

Сложете средно голямо и добре измито яйце в чаша със 250 мл ябълков оцет. Оставете го да преседи една седмица. След това време черупката на яйцето ще се е разтворила като яйцето ще е цяло, обвито само в тънката си мембрана. Махнете мембраната и смесете добре жълтъка и белтъка в оцетената смес.

Пийте по 10 мл от сместа в чаша топла вода по три пъти на ден.

Тази лековита смес е чудесна за здравето на костите и дава енергия и сила, пише в сайта applecidervinegarhub.org. Тялото ще използва всички ценни витамини, протеини и калция от яйцето.

Прочетете още:

Мощните ползи за здравето от яйчените мембрани

Не изхвърляйте черупките от яйцата

Естественото лечение на зъбни кариеси е възможно, вижте как

Мариновани яйца за разнообразие, 2 рецепти

 

Източник:

http://www.healthylifevision.com/you-have-problems-with-bones-or-you-are-often-tired-this-will-give-you-the-strength-and-strengthen-the-organism/

Снимка: Healthy Body and Tips

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *