Д-р Оз атакуван от Monsanto мафията, отстоява позициите си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Може вече да сте чули за атаката на група лекари и на медиите в САЩ срещу популярния телевизионен водещ д-р Оз. Предлагаме ви информация по случая от сайта Natural News:

Клеветническата кампания срещу д-р Оз се обръща срещу нейните организатори

Подставена група на биотехнологичната индустрия поведе клеветническа кампания срещу доктор Оз, но тя грандиозно се обърна срещу тях самите, след като той публично разобличи углавните престъпници и измамниците водещи я

d-r Oz

(NaturalNews) Скалъпената атака срещу Доктор Оз доведе до неочакван, обратен ефект по един грандиозен начин днес (23.04.2015) след като той се зае в ефир да разобличи осъжданите, углавни престъпници, измамници и търгаши – всичките лекари, действащи като корпоративни подставени лица – които се опитаха да го накарат да мълчи.

За да противодейства на злостните опити за клевети и злословия срещу него, Доктор Оз покани известния интегративен експерт медик д-р Джоел Фърмън в своето шоу. (С няколко думи, д-р Фърмън печели силната подкрепа на Natural News с пламенната си подкрепа за холистичните методи на лечение и с богатия си опит в превенцията на заболяванията.)

Natural News беше първата новинарска организация, която разобличи нечистоплътната подставена група на биотехнологичната индустрия, стояща зад атаката срещу. Вчера д-р Боб Арнот отново потвърди нашата теза във видео репортаж по CNN, казвайки че атаката срещу Оз е изфабрикувана от „поддръжници на индустрията”, които атакуват Оз заради защитата му на обозначаването на ГМО продуктите с етикети.

Д-р Фърмън разкрива, че Оз е бил целта, защото помага на хората да се нуждаят от по-малко лекарства

В разговора, д-р Фърмън защитава няколко ключови тези, за които в Natural News ние учим и предупреждаваме обществеността от много години насам, казвайки че медицинските списание и държавните регулатори „… са повлияни от стандартите на гилдията, от фармацевтичните компании, които плащат за, спонсорират или интерпретират научните изследвания”.

Д-р Фърмън също така посочва, че Доктор Оз е атакуван именно защото той учи хората да се нуждаят от ПО-МАЛКО лекарства и да се грижат за собственото си здраве”… (Има силна опозиция срещу човек, предприел подхода да лекува хората, да намалява зависимостта им от лекарствата”, казва той (С други думи – и това е абсолютно вярно – ако човек учи хората как да са здрави и да не се нуждаят от фармацевтични лекарства, той е враг на фармацевтичната индустрия, която наема хора, които да се опитат да го унищожат.)

Д-р Фърмън също така потвърди онова, което Natural News първи съобщихме преди много дни относно пълното откъсване от истинската журналистика на традиционните медии, като каза, че отразяването на атаките срещу Оз от страна на медиите е пропито с „нескопосана и дори опасна журналистика, защото те не си бяха проверили данните, не знаеха кои бяха тези хора, не разбираха за кого работеха те и съобщаваха много неща, които просто не бяха верни”. Той може би дори прави препратка към атаката по Vox.com срещу Оз, която беше проведена от отмъстителна, избягваща фактите журналистка на име Джулия Белуз, за която има сериозни подозрения че е на заплата към така нареченото бюро за дискредитиране на Monsanto (“Monsanto Discredit Bureau”).

Както Доктор Оз, така и д-р Фърмън заслужават огромна подкрепа и аплаузи за това, че имат куража да защитават истината и да изобличават непочтените подставени лица на гилдията, чиито нечисти тактики приличат на тези на престъпна мафия, а не на медицинската общност. (Атакуващите Оз по никакъв начин не са негови „колеги”, както бе погрешно съобщено в медиите. Те са пагубна сянка от тъмната страна на медицината и на биотехнологичните корпорации…)

Като говорим за мръсна игра, можем да кажем, че Американският съвет за наука и здравеопазване е подставена група на биотехнологичната промишленост, водена от лекар с криминално минало за углавно престъпление на измама срещу правителството на САЩ. Да, този лекар е основният глас в атаката срещу д-р Оз.

Ето запис на разговора между Фърмън и Оз.

Д-р Оз: Моят колега, д-р Джоел Фърмън е при нас. Как оценяваш казаното от тези лекари и какво мислиш за тях като личности?

Д-р Фърмън: Ти знаеш, че нещата са грозни, много грозни. Първо, те не са представители на лекарската професия. Второ, това не е атака само срещу теб; това е атака срещу всички лекари, здравни работници, всички хора, които може да не следват стандартната партийна линия. Имам предвид, че много от онова, което лекарите правят се основава върху логика, опит, добра преценка и не е необходимо непременно да подкрепяме най-фаворизирана група в сектора в момента. Така че мисля, че е много важно да разберем, че това деяние е антиамериканско, насочено срещу свободата, срещу правото да се помага на хората по най-добрия възможен начин.

Д-р Оз: Какво те разочарова най-много в цялата дандания през последните няколко дни?

Д-р Фърмън: Всичко беше много разочароващо. Най-напред, онова което медиите направиха като избухнаха с новината в цялата страна. Беше недодялана и дори опасна журналистика, защото те не си бяха проверили информацията, не знаеха кои са тези хора, не знаеха какво целят те, и съобщаваха много неща, които просто не бяха верни. Това е един вид, първо атакуваме, а после задаваме въпросите.

Д-р Оз: Често ме критикуват за това, че отразявам алтернативни лечебни подходи в това шоу. Че говоря за неща, които се правят в други части на света и не се прилагат обичайно в нашата страна. Мисля че всички тези неща съществуват от векове. Как гледаме на и как се справяме с количеството интензивна критика, на която сме подложени от някои лекари относно това решение?

Д-р Фърмън: Мисля, че първо, ние трябва да признаем че половината от онова, което вършат лекарите в ежедневието си не е подкрепено от рандомизирани, контролирани изпитания. Правим ги – просто защото винаги сме ги правили по определен начин. Много малка част от нещата са много добре подкрепени от изследвания и първото нещо, което научих в медицинския факултет – всъщност същият, в който и ти следваше – в първия фармакологичен курс, който взех беше никога да не забравям, че всички лекарства са токсични, те имат сериозни потенциални странични ефекти, и винаги да използвам начина на живот, естествени питателни подходи като първа линия на защита. Да не нанасям вреда. Да защитавам безопасността на хората първо. Да стигам до причината.

Д-р Оз: Шоуто ни също поставя доста голямо значение върху някои по-обхватни спорни здравни проблеми, като например, какво се случва в околната среда. Но трябва да кажа, че се натъквам на много съпротива, не толкова от лекари, а всъщност от медиите по някои от тези становища.

Д-р Фърмън: Ние осъзнаваме че каквато и позиция да заеме човек, все ще навреди някому, ще ги удари по джоба в известна степен. Това е силната власт на сектора, която влияе на правителството, влияе на вземането на решенията от страна на здравните органи като Американската асоциация на диетолозите, Американската сърдечна асоциация, решенията на правителството, медицинската професия, медицинските изследвания, публикувани в легитимни много престижни медицински списание се влияят от стандартите на индустрията, от това, че фармацевтичните компании плащат за, спонсорират или интерпретират изследванията, и има силна опозиция спрямо човек, който използва подход насочен наистина да лекува хората, да намалява зависимостта им от лекарствата, може би от хората от сектора, които те атакуват в този момент. Така че мисля, че трябва да вземем предвид контекста на средата, в която живеем.

Молим ви изпращайте подкрепата за и благодарността си към доктор Оз чрез Фейсбук страницата му (his Facebook page), и му кажете че сте много щастливи като виждате как той защитава себе си от наемниците на индустрията и от биотехнологичните шарлатани. За ваша информация, доктор Оз открито подкрепя обозначаването на ГМО продуктите с етикети, защото вярва че потребителите имат правото да знаят какво ядат.

Единствено напълно предателска индустрия би била несъгласна с такава благоразумна позиция оказва се.

Майк Адамс

Атаката на Monsanto мафията не успя да свали д-р Оз от поста му

(NaturalNews) Само дни след огласяването на важен сегмент относно нов доклад на Международната агенция за изследвания на рака (International Agency for Research in Cancer – IARC), в който се разкрива, че глифозат – химикал в хербицида Roundup на Monsanto причинява рак, кардио-хирурга и телевизионен водещ д-р Мехмет Оз незабавно се превърна в мишена на химическата мафия, която сега незаслужено го обвинява, че е шарлатанин в нескопосан опит да унищожи репутацията му.

Д-р Хенри Милър от Станфордския университет ръководи злонамерената кампания за отстраняването на д-р Оз от поста му на Заместник председател на катедра Хирургия на Колумбийския университет в Ню Йорк сити, твърдейки че д-р Оз е „шарлатанин и измамник”. Според д-р Милър единствената причина д-р Оз все още да работи в Колумбийския университет е защото той е популярна телевизионна икона.

Дали пък това не може да се дължи на факта, че д-р Оз е уважаван и много опитен сърдечен хирург в Колумбийския университет от 1993 година насам, дълго преди той да има свое собствено телевизионно шоу – не, не, това е голяма конспирация, според д-р Милър, включваща нуждата на Колумбийския университет да си играе с готините хлапета, за да се чувства популярен и значим (или може би това са просто проекциите на д-р Милър на собствените му ревност и завист, че самият той няма телевизионно шоу, в което да рекламира фармацевтичното шарлатанство?).

Въпреки това, неоснователната атака на д-р Милър се появи след като д-р Оз смело привлече вниманието на нацията към измамата, свързана с глифозат, предупреждавайки зрителите си, че този известен хербициден химикал, който се използва за пръскане в промишлените ферми, обществените паркове и дори в дворовете на хората е потенциално смъртоносен.

„Това не е просто още едно изследване”, заяви д-р Алън Грийн, известен педиатър, който изучава употребата на пестициди в храните от повече от 20 години, пред д-р Оз относно новите шокиращи разкрития в последния доклад, който е изготвен в сътрудничество със Световната здравна организация (СЗО).

„Тук говорим за IARC. Това са водещите експерти в света.Това не са изготвящите политиките или регулиращите, които казват какво трябва да правим; това не е химическата промишленост; това са хора, задаващи един въпрос – може ли този химикал да причинява рак на хората? И те му отдадоха едно от най-високите си нива на загриженост”.

Д-р Хенри Милър е основен опонент на поставянето на етикети за ГМО; разбира се че мрази д-р Оз!

Не е учудващо, че д-р Милър е наточил брадвата си, след като самият той е лекар-дребен шарлатанин който действа доста грубовато, а конвенционалните му остарели подходи към лечението са заплашени от често предоставяната в шоуто на д-р Оз информация. Д-р Милър също така е сериозен поддръжник на генно модифицираните организми (ГМО), като през 2012 година написа отворено писмо до вестник Сан Франсиско Кроникъл против Предложение 37 на Калифорния на проектозакона за обозначаването на ГМО върху етикетите.

Еднакво съмнителен, що се отнася до безочливите му конфликти на интереси, е и д-р Гилбърт Рос, изпълнителен директор на Американския съвет за наука и здравеопазване  (ACSH), подписал наред с д-р Милър писмото за отстраняването на д-р Оз от поста му в Колумбийския университет. ACSH, ако не сте запознати, едва ли е „независимата, научна организация”, която твърди че е. Тази група е „лице за пред потребителите на бизнес поддръжниците си”, които включват братята Кох, Syngenta, Bayer CropScience, CropLife America и много други основни доставчици на химически отрови.

С други думи, д-р Хенри Милър, ACSH, и различните други персони, които са подписали тази смехотворна петиция за понижаването на д-р Оз само защото той представя научна информация която е в разрив със следваното от статуквото не са нищо друго освен черноработници на химическата индустрия, които се борят за сетния си дъх по пътя си към забвението.

Колумбийският университет отговори, че планира да задържи д-р Оз въпреки писмото.

Итън А. Хъф

 

Източници:

http://www.naturalnews.com/049464_Doctor_Oz_biotech_front_group_backfire.html

http://www.naturalnews.com/049434_Doctor_Oz_Monsanto_mafia_carcinogenic_glyphosate.html
Снимка: www.e-pochonder.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *