Кандида няма шанс срещу това естествено масло

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

coconut-oil (1)

При положение, че днес се твърди, че цели 80% от американците (250 милиона) са поразени от Candida – много без дори да го осъзнават (!), вижте как кокосовото масло помага:

Често погрешно диагнозирана и дори отхвърляна, инфекцията кандида е виновникът зад редица здравословни проблеми. Симптомите, свързвани с кандида включват умора, отслабване на паметта, промени в настроението, хронична кашлица, чести синусови инфекции, повтарящи се гъбични инфекции, замъглено зрение, желание за ядене на сладки храни и болки в корема, за да споменем само няколко от тях.

Цели 40 милиона души в Съединените щати страдат от кандида, много без да осъзнават основния проблем. Много хора, които имат прекоемерно голяма популация от микроорганизмите, гъбички от рода Candida, в телата си в крайна сметка лекуват симптомите вместо корена на проблема, което причинява безкрайна спирала на влошаване на здравето, понякога траещо в продължение на много години.

Дори и хората, които осъзнават, че симптомите им са свързани с кандида откриват, че конвенционалните лекарства не предоставят перманентно или ефикасно решение. Да не споменаваме, че леченията често са придружени от странични ефекти по-лоши от първоначалните симптоми. Не е за чудене че пациентите с кандида търсят алтернативно естествено лечение. И за щастие, кокосовото масло предоставя отговора.

В страните, където редовно се ядат кокосови орехи, заболеваемостта от кандида е учудващо ниска, отбелязва д-р Брус Файф, който силно вярва в лечебната мощ на кокосовото масло. Макар че много хора в тези региони живеят в условия, които обикновено причиняват увеличението на гъбичките от рода кандида, те рядко страдат от кандида.

Това се дължи на факта, че кокосовото масло съдържа големи количества лауринова киселина и каприлова киселина, които и двете имат противовирусни, антимикробни и противогъбични свойства. Тези компоненти на кокосовото масло се целят във вредните бактерии като в същото време не закачат полезните бактерии, което спомага за балансирането на флората в храносмилателната система. Те също така убиват излишните гъбички и другите гъбични организми с прекомерно размножаване в тялото. Изследвания в Исландия и Нигерия показват, че кокосовото масло е ефикасно средство в убиването на гъбичките на кандида.

Ако сте чули противоречиви сведения и се чудите дали кокосовото масло е здравословно или не, помнете, че естествените нерафинирани мазнини в кокосовото масло са средно-верижни наситени мазнини – видът който по-лесно се трансформира в енергия вместо да се натрупва в тялото. Добавянето на умерено количество кокосово масло към храната трябва да се приема като безопасна стъпка. Всъщност, наситеното съдържание на мазнини в кокосовото масло го прави чудесен избор за готвене, защото маслото не се уврежда при високи температури за разлика от другите видове готварско олио.

Уверете се, че не купувате хидрогенирано кокосово масло. Този процес унищожава полезните свойства на кокосовото масло и го превръща в субстанция с високо съдържание на опасни транс-мастни киселини. Най-добрият вид кокосово масло е органичното студено пресовано кокосово масло, което е най-близко до естественото му състояние и предоставя най-много здравословни ползи.

И д-р Уилям Крук и д-р Брус Файф съветват постепенно да се достига до консумация на около три супени лъжици кокосово масло на ден. Най-добре е да започнете с една чаена лъжичка на ден и постепенно да увеличавате до достигането на трите супени лъжици на ден споменати по-горе. Колкото по-тежък е случаят на кандида, от който страдате, толкова по-бавно трябва да увеличавате дозата към желаното количество, за да избегнете смазващите симптоми при отмирането на прекомерните гъбички. Тези симптоми са грипоподобни и включват главоболия, настинки и умора. Те обикновено продължават около 3-5 дни в зависимост от сериозността на засегналата ви инфекция кандида. (Виж по-долу)

Добавянето на кокосово масло към храната не е трудно. В зависимост от марката, която купувате, кокосовото масло има много лек вкус и е подходящо за почти всякакви храни. Лесно можете да използвате кокосовото масло вместо масло върху печените филийки или като готварско олио в рецептите. Опитайте да добавяте по супена лъжица в кафето или разбъркайте от маслото в овесената си каша.

Можете да използвате кокосовото масло външно, ако имате микоза или гъбичен обрив. Кокосовото масло може да се използва за локално лечение на микоза или на гъбични инфекции. При външно лечение прилагайте малко количество кокосово масло върху засегнатото място по 3-4 пъти всеки ден. Това лечение е най-ефикасно, ако в същото време пиете и масло вътрешно.

Елизабет Уолинг

Източник: NaturalNews, Nature’s Candida Cure: Coconut Oil Solves Yeast Problems, 30 December 2008; http://www.naturalnews.com/025199_oil_coconut.html

Снимка: http://healthypalm.com/prevent-tooth-decay-with-coconut-oil/

Позволяваме си да ви представим описание на преживяното от човек, лекувал се с кокосово масло срещу кандида. Освен че процесът навярно е различен във всеки от случаите, съветваме ви да не предприемате самолечение, а първо да се консултирате с личния си лекар или с експерт.

От първа ръка:

“Много хора минават на постене приемайки само сок/вода, за да облекчат проблемите с кандида, но получават едва незначително облекчение. И тогава, какво е решението? Програма, наречена детоксикация с кокосово масло. Не яжте нищо друго освен 10-14 супени лъжици органично кокосово масло, по около 2 супени лъжици на всеки 2 часа. Ако не сте свикнали да пиете студено пресовано кокосово масло, вероятно ще преминете през ‘криза на оздравяването’. Затова започнете с 1 чаена лъжичка на ден и я приемайте с храната. Ако нямате никакъв проблем, увеличете на супена лъжица на ден с храната и така докато тялото ви привикне с кокосовото масло. След време ще можете да проведете детоксикацията с кокосово масло.

Знайте, че ако имате сериозна дисбиоза/кандидаза, то вие ще изживеете и тежка криза на оздравяването. Моята беше най-ужасното нещо, преживявано от мен до момента. Започнах детоксикацията си със студено пресовано кокосово масло в понеделник, изпих общо 10 супени лъжици и нищо друго. Във вторник се събудих посред нощ и повърнах, след което се чувствах добре, докато не отидох на работа. Наложи се да си тръгна след 3 часа, изпълнени с неистова умора. Прибрах се у дома и спах 14 часа неспокоен сън като спях не повече от 45 минути след което се събуждах. Срядата беше ужасяваща. Дори не можех да ходя по права линия, сърцето ми биеше лудо, имах диария, ставни болки, треперех от студ и имах пристъпи на безсъние. Именно така си представях абстиненцията при отказване от хероин. Но добрата новина е, че в четвъртък вече нямаше какво да изхвърлям от тялото си, така че поне диарията спря. В петък се чувствах нормално отново.

Предстои ми да се отърва от сърбежа в стъпалата, прекомерните газове и миризмата на тялото. Наруропатът Брус Файф казва, че може да се наложи да направите няколко курса на детоксикация с постене от по 3 дни или поне една детоксикация със студено пресовано кокосово масло за 7 дни, за да постигнете желаните резултати.”

Източник: http://curezone.com/forums/am.asp?i=1231608

Прочетете още: Кандида: Тихата епидемия

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

17 thoughts on “Кандида няма шанс срещу това естествено масло

 1. За мое съжаление и това не е статията която очаквам да прочета. Въобще дали ще я дочакам, не знам. Ще се радвам ако прочета, че е открито лекарство, или природен продукт, лекуващо възпалението провокирало появата и растежа на Кандида. Толкова ли е трудно да се зададе въпроса, защо след като гъбата я има във всеки човек, при някои расте, а при други не. Защо след като човек се ражда 3 кг. става 70-80 кг. Ако бебето се лиши от храна, то ще умре. Толкова ли е трудно да се види с какво се храни гъбата и да й се отнеме храната. Оставайки без храна, тя ще се свие. Кога онколозите ще научат А, Б на Медицината. Колко онкоболни още трябва да бъдат убити, докато се разбере, че гъбата е част от Имунната с-ма и не трябва да се убива. Кой ще види от какво естество е възпалението, за да се види кой го причинява и кой трябва да бъде лекуван. Напразно сте харчили парите на трудолюбивите си родители, господа онколози за вашето обучение. Това, че срама на Медицината продължава да се разхожда по света, необезпокояван от никого, красноречиво говори за вашите " знания ", "умения" и "кадърност ". За търговци и дистрибутори на лекарства може и да имате данни, но за лекари, резултатите друго говорят.

 2. Точно толкова време и жертви,колкото е нужно на всички онези върху чиито болни съзнания се крепят нашите животи.И ти,и аз и всеки тук знае,на чия основа се крепят ,нали…Че,кой търси причини…ти,аз,болния съсед или санитарката от отделението.Живеем в болно време,г-н Сотиров.

 3. Не се страхувай Анна да назоваваш това което мислиш и до кого е адресирано с истинските имена. Чл. 19 от декларацията за правата на човека приета на Общото събрание на ООН в Париж на 10. 12. 1948 г., те защитава.

 4. Може ли някой да докаже СЪС СИГУРНОСТ че Кандида е причинителят на всички видове рак – а за храненето не мисля че има нещо специално за Кандида от където се хранят всички паразити във тялото от там и Кандида Д-р Райф пише че ракът е вирус който се унищожава при 400 градуса и не може да се лекува Италиански учен направи разкритието че Кандида е причинителят на рака и се лекува със хлябна сода Не мисля че някой ще каже със сигурност каква е истината Инъче как ще печелят Фармацевтичните компании

 5. Д-р Райф има невероятни резултати със честотна терапия за различни видове рак -това във комбинация със изчистване на енергийните центрове и затваряне на аурата и енергийна терапия дава добри резултати

 6. Но най-важното терапиите да се започнат преди да е направена първата химиотерапия след това мисля че няма да има ефект

 7. Ако животно умре, събират се чакали, хиени,лъвове,динго, за да се хранят с трупа му. Но нито едно от тях не е причинило смъртта на животното. Така е и с лекарите, всеки казва това каквото е видял, защото мъртвите клетки привличат и вируси и гъби и бактерии и т.н.Като 4 слепи които опипвали слона и така никой не добил представа какво представлява слона, макар, че всеки един от тях казвал истината.

 8. Бояна, Ние сме свикнали да казваме Рак или Тумор на Кандида, която е започнала да се храни и да расте. И точно специфично за нейното хранене и растене е храната, защото тя се храни с умрели клетки и почиства органите, жлежите и системите от тях, така както сомчето почиства аквариума. Дължината на вълната на Кандида е 8.00 м./това е вълната на здравето/. и тя не представлява заплаха за човека, защото е част от Имунната с-ма и Бог й е отредил подобаващо място в организма, да се бори с възпаленията. Заплахата за организма идва от страна на Медицината, която е на грешен път в борбата с Кандида. Кандида не трябва да се закача, а да се лекува възпалението, представляващо храна за Кандида. На гъбата трябва да й се помогне, като се излекува възпалението. По този начин тя ще остане без храна и ще се свие до първоначално положение. Смъртта на онкоболните идва от невежеството и некадърността на онколозите. Наближава времето когато ще докажа, че " налудничевите "ми идеи са вярни на 100 % с излекуването на Тумора си, но все още не мога да приключа с изчистването на кръвоносната с-ма от плаките. Да видим тогава с какви очи онколозите ще гледат болните в очите.

 9. Rumen Sotirov Бояна, Ние сме свикнали да казваме Рак или Тумор на Кандида, която е започнала да се храни и да расте. И точно специфично за нейното хранене и растене е храната, защото тя се храни с умрели клетки и почиства органите, жлежите и системите от тях, така както сомчето почиства аквариума. Дължината на вълната на Кандида е 8.00 м./това е вълната на здравето/. и тя не представлява заплаха за човека, защото е част от Имунната с-ма и Бог й е отредил подобаващо място в организма, да се бори с възпаленията. Заплахата за организма идва от страна на Медицината, която е на грешен път в борбата с Кандида. Кандида не трябва да се закача, а да се лекува възпалението, представляващо храна за Кандида. На гъбата трябва да й се помогне, като се излекува възпалението. По този начин тя ще остане без храна и ще се свие до първоначално положение. Смъртта на онкоболните идва от невежеството и некадърността на онколозите. Наближава времето когато ще докажа, че " налудничевите "ми идеи са вярни на 100 % с излекуването на Тумора си, но все още не мога да приключа с изчистването на кръвоносната с-ма от плаките. Да видим тогава с какви очи онколозите ще гледат болните в очите.

 10. Господин Сотиров, съгласна съм с Вашето мнение.Позволявам си да направя аналогия с паразитното растение имел, което е боготворено от древните хора.Имела се храни от дъба, но не унищожава дървото.Доказано е , че дъб, на който има имел привлича най-много светкавици.Само имел инжектиран до тумор , помага.Защо?

 11. Биологичните съставки на имела не са важни.Важно е , че имела свети с честота светлинна на честота, необходима за преборването на рака.Само една идея!Клетките имат от недостиг на светлина, тоест, повече светлина, по -високо съзнание.Високо съзнание -няма конфликт на хармонията с космоса и микрокосмоса, няма болести.

 12. Мария, благодаря, че ме светна за ИМЕЛА. Ако съм те разбрал правилно, ти ми говориш, че билката има постоянна, носеща вълна. Ако това е така, ще изкажа мнение как става лечението от гледна точка на моите знания, но първо ще кажа, че доката Имела не унищожава дъба, не може да се каже , че същото важи и за Кандида. Нейните токсини са вече опасни за тялото, защото възпалението не е излекувано и тя продължава да се храни, расте и размножава. А сега за самото лечение на Имела: на двата етерни канала Ида и Пингала има две врати през които трябва да бъдат изхвърлени вредните вълни на болестите. За тази цел лекарството трябва да има повече електрони от електроните на болестта, за да може да избута болестта до вратата и последната да напусне тялото. Ще го кажа по прост начин, за да го разберат всички. Ако трябва да се премести даден товар от 100 кг. на определено разстояние, за целта се използва кон, който без усилия пренася товара. Но ако за целта се използва коза, тя ще направи няколко крачки и ще падне. Тогава се премества болестта от едно място на друго. При мен се получи същото, нямах кон и качих товара на коза, излекувах си Диабета, но си причиних Тумор. Сега вече имам коня и ще избутам Тумора през вратата от където излизат всички болести. Но ти Мария ме амбицира да търся Имел и да му замеря вълната. С едно нещо не съм съгласен,гъбата е с 8.00 м. дължина на вълната и няма нужда от лечение на същата. Убеден съм, че Имела лекува възпалението, а гъбата се свива защото е останала без храна. Беше ми приятно, пак ще се чуем.

 13. Грешно се изразих по-горе. Лекарството ще избута възпалението през двете врати на етерните канали и Кандида ще се свие, защото няма да има с какво да се храни. Даже и да искам да въздействам по някакъв начин върху Кандида, което ще е неправилно, не бих могъл защото лекарството ми не закача нищо, което притежава вълната на здравето, а тя е 8.00 м. Така както не реагира на здрава чакра, така не реагира и на Кандида. За това съм го кръстил Умното. Лечението на Рака е нищо в сравнение с лечението на Тумор в комбинация с увредена Епифиза. Това е най-големият кошмар при лечението на тялото.

 14. Понеже отдавна проучвам гъбичките и по-специално кандидата и ефектите й върху здравето, линквам ви двата продукта, които се използват най-масово и имат отлични резултати при борбата с гъбичките – http://goo.gl/XZPfYA и http://goo.gl/JvvHcq . Към тях може да добавите и кокосово масло, ти също ги мори. Всеки от продуктите има по стотици ревюта, оценки и споделен опит от доволни потребители. Прочетете ги! Цената е в пъти по-ниска от тази на същите добавки в БГ. Доставката е 2-4$ и пристига за 10 работни дни. Дано да съм бил полезен на хората, които имат нужда от помощ.

 15. вие сте били много зле бе. Кандида са над 300 вида и всеки ги има в тялото си. Те се размножават и се проявяват при определени условия. Най-вече вкисляване на организма (ядене меса, антибиотици, стрес и т.н.). Най-добре си пийте колоидно сребро (йонизирано сребро или някои му казват сребърна вода). Различните видове Кандида причиняват различни проблеми. Един от тях е, че унищожават смазката на прешлените, колената и т.н. и затова хората масово боледуват от кръст и т.н. Ходят при лекарите, а те наглите гледат в очите и баламосват, изписвайки какви ли не кортикостероиди, хапчета и т.н та чак операции. А премълчават, че просто тряба да се спре с киселинните меса, хлебища и т.н.,
  Бактерия не може да бъде унищожена (за разлика от вируса) но успешно се прогонва от организма със сребърната вода. Няма противопоказания, предозиране, странични ефекти и т.н. Така че отидете в аптеките, вижте кой произвежда, поръчайте си директно на производителя както аз правя. Кратко вмъкване: защо на царските особи са казвали синя кръв- защото са знаели за тези неща и са яли със сребърни прибори, а не със златни въпреки че са можели да си позволят. Така че пийте си колоидно сребро на воля, яжте алкални здравословни храни, много вода и сте 6 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *