Бръчките победени с безопасен природен екстракт

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

wrinkles extract

Ако искате кожата ви да изглежда по-млада, не е необходимо да похарчите цял куп пари …

Немски учени изучават въздействието на естествен екстракт върху кожата на 20 жени. В началото на изследването те взимат проби от кожата на жените. Проверяват гените, отговорни за здравето на тъканите и за формирането на колагена.

Жените след това пият по 75 мг от екстракт в продължение на 12 седмици. По време на цялото изследване учените измерват хидратацията, еластичността и умората на кожата на жените.

Учените взимат отново проба в края на изследването. И резултатите са направо невероятни.

Еластичността на кожата на жените е подобрена с 25 процента. А влажността е подобрена с осем процента.

Уникалната част от изследването е че екстрактът повишава нивата на хиалуроновата киселина (HA) с 44 процента. Хиалуроновата киселина е пихтиестоподобна субстанция в телесните тъкани, която спомага за стягането на отпуснатата кожа. Тя предоставя непрекъсната влага.

Екстрактът намалява бръчките с три процента. А гладкостта на кожата се повишава с шест процента.

Жените, които в началото имат суха кожа извличат най-големи ползи.

И кое е това вещество в Майката природа, което стяга кожата и премахва бръчките?

Екстрактът от кора на бор. Наричан също пикногенол.

И се продава в магазините за здравословни храни.

„Към днешна дата пикногенолът е едиснтвената хранителна добавка, която стимулира производството на хиалуроновата киселина в човешката кожа”, казва водещият изследовател д-р Жан Крутман.

Да си го кажем. Никой не иска бръчки или състарена кожа. Но при излагането на UV лъчите, пушенето, гримасите, храната и дехидратирането, за да споменем само някои причини, няма начин да ги избегнем.

Кремовете против бръчки са скъпи. И което е още по-лошо, те почти винаги са токсични. Канадски изследователи съобщават в списанието British Journal of Dermatology, че много кремове за лице съдържат DMAE (2-диметиламиноетанол). От една страна, DMAE спомага за изглаждането на бръчките. От друга, учените откриха, че той нарушава живота на клетките в цялото тяло.

Онова което се случва е—като при толкова много други мазила за кожата—че кремът бива абсорбиран от кожата, влиза в кръвотока и след това бива обработен от черния дроб. Но след това бъбреците изобщо не могат да се освободят от химикалите. Това води до натрупване, което става токсично.

DMAE не е единственият токсичен химикал, съдържащ се в козметичните продукти. Кремовете за лице често съдържат DEA (диетаноламин), TEA (триетаноламин) и MEA (моноетаноламин). Изследванията показват, че и трите вещества формират четвърти химакал, който е канцерогенен.

Разбира се, вие няма защо да се притеснявате за това при кората от бор. Естественият екстракт съдържа биофлаваноиди, които се откриват в плодовете и зеленчуците. Те предлагат множество ползи за здравето. Кората от бор снижава възпалението и свободните радикали, които и двете могат да причинят хаос в кожата ви.

Ако искате кожата ви да има по-младежки вид, опитайте предлаганото от майката природа вещество или ектракт от кора на бор. То е безопасно и ефикасно. Кожата ви ще стане по-стегната и мека само след 12 седмици.

Източник: Institute for Natural Healing, Reduce Wrinkles in 12 Weeks with Mother Nature’s Facelift Extract

Снимка: occforeclosure.net

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

4 thoughts on “Бръчките победени с безопасен природен екстракт

  1. Милена Киркова , желая и много искам с теб да бъдем приятели !Съжалявам , че аз не мога да ти пусна покана с с радост бих приел твоята ! Чакам поканата ти !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *