Изхвърляне на песъчинки от бъбреците след шест дни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Това е наистина ефикасен лек за песъчинки в бъбреците, който ще изхвърли и мънички камъни (15 мм) от тях.

kidney-stone-500x282

Мъж сподели тази рецепта в социалните мрежи, казвайки, „Изхвърлих камъчето, което беше малко по-голямо от пшеничено зърно по следния много лесен начин”:

Естествено изхвърляне на малки камъчета и песъчинки и пречистване на бъбреците в рамките на само шест дни.

Рецепта:

– 100 мл лимонов сок

– 100 мл зехтин (студено пресован)

– 100 мл бира

Налейте всички съставки в стъклена бутилка и пийте сутрин на гладно преди закуска по 50 милилитра. Преди употреба разтръсквайте бутилката.

След шест дни ще изхвърлите камъните, а песъчинките след три до четири дни.

Много хора са опитали успешно този лек.

Забележка: Лимоновият сок трябва да е от истински лимони и трябва да обърнете внимание на големината на камъните, защото този лек ще изхвърли и камъни по-големи от 15 милиметра, но в процеса те могат да увредят тесните бъбречни канали.

Както винаги, преди да предприемете лечението се консултирайте с личния си лекар или със специалист. Те най-добре познават състоянието ви.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/here-is-how-i-have-cured-kidney-stone-in-6-days/

Снимка: NutriLover.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *