Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

heart-attack-1-minute

Много хора не знаят, че този обикновена, но много ефикасна подправка може да предотврати инфаркт за една минута.

Колко знаете за кайеновия пипер? Кайенът е най-популярният вид лют червен пипер. Непременно дръжте лют червен пипер (кайен) под ръка у дома си – той може да спаси член на семейството ви при сърдечен удар.

Кайеновият пипер е изследван и използван от много здравни експерти, включително на д-р Ричард Шулц. Лекарите са удивени от лечебните свойства на кайеновия пипер.

През своята 35-годишна практика американският билкар д-р Кристофър не е изгубил и един пациент при сърдечен удар: той приписва това на кайеновия пипер. Той е лекувал пациенти, страдащи от сърдечен удар с чаша „чай“ от кайенов пипер: след минута те се оправят от инфаркт.

Онова което прави този лек дори още по-практически приложим е фактът, че тези учени основават теорията си за кайеновия пипер върху личния си опит, не върху изследвания, проведени в контролирани условия.

Още за лютото: 13 причини да ядем супер пикантна храна

Хранителна стойност

Учените са потвърдили наличието на 26 различни хранителни вещества в кайеновият пипер. Калций, цинк, селен и магнезий са някои от най-жизненоважните минерали, съдържащи се в кайеновия пипер. Освен на минерали, кайеновият пипер е богат и на витамините С и А.

Как да използваме кайенов пипер та да спрем инфаркт

Кайеновият пипер има поне 90000 единици по скалата на Сковил, отчитаща лютивостта на лютите чушки. Хабанеро, африканска птица, ямайски лют пипер, тай чи и джелапено са сортове, които имат същата лютивост. Можете да намерите кайенов пипер в супермаркетите, магазините за ориенталски стоки или в магазините за здравословни храни.

Ако имате кайенов пипер у дома си, дайте на получаващия инфаркт човек да изпие една чаша вода с разтворена в нея една чаена лъжица кайенов пипер. Пациентът трябва да е в съзнание, за да подейства лека.

Ако човекът е в безсъзнание, можете да използвате екстракт от червен пипер. Капнете няколко капки под езика, за да има резултат.

Рецептатаще намерите тук: Кайеновата тинктура е незаменима за всеки дом при инфаркт и за цялостното здраве

Red pepper

Кайеновият пипер е мощен стимулант, той усилва сърдечната честота и така кръвта достига до всички части на тялото като балансира кръвообръщението. Кайеновият пипер има хемостатичен ефект, спира кървенето незабавно и помага за възстановяване след инфаркт.

Помнете много лекари казват, че не са изгубили и един пациент благодарение на тази бърза терапия.

 

Източник:

http://healthycures.org/how-to-stop-a-heart-attack-in-1-minute

Снимки: www.ahchealthenews.com; www.arcturius.org

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *