5 отговора за премахване на блокажите в живота

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

step_stones2

Всички се натъкваме на неща, които ни спират да постигнем истинската си съдба. Макар че вярвам, че смисълът на живота ни е зададен дълго преди да се въплатим в тяло, ние наистина можем да изберем дали да минем по трудния или по по-лесния път. Колкото по-скоро научим онова, което трябва да научим в този живот, толкова по-скоро можем да започнем да живеем живота, за който винаги сме си мечтали. Много от нас имаме блокажи, които препятстват способността ни да научим уроците си първия път или втория път, затова отново и отново ние биваме подлагани на същите изпитания. Следват няколко полезни въпроси, които да си зададете, за да премахнете блокажите, които препятстват поемането ви по по-лесния път.

Ето 5 въпроса, които да си зададем, за да премахнем блокажите в живота си:

1. Къде се коренят блокажите ви?  В детството ли, с което още не можете да се справите или това са спомени от минал живот, които сте пренесли и в този?

И в двата случая, практикувайте освобождаването на клетките си от всички отрицателни спомени чрез молитва или визуализация.

2. От какво се страхувате? Какво ще стане, ако направите онова, от което най-много ви е страх?

Практикувайте излизане от зоната си на комфорт ежедневно и започнете да побеждавате страховете си стъпка по стъпка. Ще натрупате кураж, сила и увереност и ще осъзнаете, че единственото нещо, от което можете да се страхувате е изобщо да не опитате.

3. Вярвате ли още в неща, които вече не ви служат за нищо? Убеждения от детството, които сте приели, че са верни или убеждения на родителите ви, които сте приели като свои. Религиозни практики, които използват страха, за да ви направят вярващи.

Запазете онова, което ви вълнува СЕГА и оставете останалото зад гърба си. Светът не спира да се върти и ние трябва да се развиваме с него. Бъдете отворени към нови идеи.

4. Какви стъпки можете да предприемете днес, за да се освободите и да продължите напред?

Приемете, че само вие имате силата да промените схващанията си. Животът ще продължава да е хаотичен, но вие имате контрол над реакцията си и следователно върху щастието си.

5. Какви чувства се надявате да постигнете като краен резултат?

Създайте ясна идея за това как изглежда „щастието” или „идеалния ви живот” и ценете моментите, когато го имате.

Забележка: След като веднъж приемем, че имаме контрол над своя живот и над своите мисли и че нашите мисли или страхове създават утрешните ни дни, ние можем да започнем да създаваме живота, за който винаги сме мечтали. ~ Джес Голдън

 

Източник: 5 Questions To Ask Yourself To Help Remove Blockages In Your Life. 2 August 2013

http://thegoldensecrets.org/2013/08/02/5-questions-to-ask-yourself-to-help-remove-blockages-in-your-life/

Снимка: epay.sau.edu

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *