5 начина да заживеете живота, който ви очаква!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

windows_8_official-wide

За да внесете промяна в живота си е нужно ВИЕ да се промените! Ако непрекъснато вършите нещата, които винаги сте вършили и както винаги сте го правили, тогава и резултатите ще са същите. Какво по-добро време да започнете да живеете живота, който ви е предопределен да живеете.  Целият този страх, че светът ще се свърши може да е просто мотивацията, от която се нуждаете, за да започнете да живеете. Избягването на смъртта или сериозните проблеми със здравето май винаги ни променят и ни свързват с истинската ни същност. След като осъзнаем, че все още сме тук и можем да си обещаем неща за Новата година, обещайте си да се освободите не някой ден или когато се пенсионирате. Живейте всеки ден най-пълноценно като започнете сега!

1.  Говорете с хора, с които обикновено не говорите. Счита се, че ако се взрете в очите на някой човек, то този човек има послание за вас. Представете си колко много послания вероятно пропускаме?

2.  Спомнете си какво ви правеше различни като дете и се възползвайте от него сега. Как ви викаха на галено? Какво ви караше да се чувствате щастливи? Какъв искахте да станете?

3.  Направете нещо, което ви плаши. По риск на ден, държи страховете ви далече. Страхът ни осакатява, особено с напредването на възрастта. Той има способността буквално да ни сковава и да ни прави бездейни. Ако непрекъснато се изправяме пред страховете си, така ние по естествен начин ставаме по-смели и разкрепостени.

4.  Никога не е твърде късно да започнем нещо ново. Един от любимите ми примери за това е случаят с 80-годишен мъж, току-що диагнозиран с рак в последна фаза, който дойде в студиото за танци на майка ми и й каза, че иска да се научи да танцува степ и да излезе на сцена преди да умре. Той взимаше частни уроци от нея месеци наред и преди да умре си купи смокинг и танцува степ в солово изпълнение пред 1000 души. Скоро след това той почина, но каза на мама, че това е било едно от най-хубавите неща, които някога е правил. Той изживя своя „миг” и си отиде удовлетворен от живота.

5.  Откажете да сте жертва. Бъдете героят в собствения си живот. Имате силата да напишете историята, която искате. Вие създавате онова, което мислите.

Както се казва в трейлъра на документалния филм Finding Joe на режисьора Патрик Такая Соломон, който можете да гледате тук и който филм е един от най-просветляващите и въздигащи филми, които съм гледала от много време насам, „Вървете по своя път и станете своя герой”. Тази мисъл, както и филма могат да променят живота ви!

Източник:

http://thegoldensecrets.org/2012/12/11/5-ways-to-start-living-the-life-that-is-waiting-for-you/

Снимка: www.saint-just.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *