Стимулирай метаболизма + имунитета си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

immunity

Имуностимулация: чесън + храносмилателна подкрепа: джинджифил + ph баланс: лимон + подсиване на циркулацията/метаболизма: лют червен пипер кайен  = Блестяща хидратация! Тази мощна тонизираща напитка е прекрасна в мразовитото време или в хладните пролетни утрини, защото ви загрява отвътре навън. Искате да се целувате, а не да се борите с вампири? Махнете чесъна & удвоете джинджифила.

За незаменимата ‘Блестяща хидратация’ ще ви трябват:

  • 1 скилидка чесън | Чесън = естествен антибиотик, суровият чесън е моят природен лечител & превантивен подход, на който разчитам по време на сезона на настинките + грипа
  • 3 см корен от джинджифил, обелен + нарязан (най-добре с керамичен нож, а не с метален, за да не се загубят лечебните му свойства)| Джинджифил = стимулира храносмилането, има естествени противовъзпалителни и противоракови свойства
  • сокът от 1 лимон | Лимон = възстановява алкалността на тялото, стимулира имунната система
  • 1/4 ч.л. кайен или повече | лют червен пипер кайен = естествени противовъзпалителни свойства, стимулира метаболизма, естествено болкоуспокояващо, отпушва носа
  • 115 мл пречистена H20 (или 60 мл, ако искате по-гъста и по-яка напитка!)

Сложете всичко в блендера на макс докато съставките се смесят напълно – докато си правя ‘сока’ блендерът направо загрява. Сипете в чаша и пийте бавно. Това е чудесен начин да започнете деня! На кой му трябва кафе, щом има този лютичък ‘кайен’ коктейл, за отскок сутринта?

Блестете с Джен

Източник: everydayglow.com, My Favorite Metabolism + Immunity Booster, 1 April 2013

Снимка: everydayglow.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *