Спасете се от болезнените кокалчета с този лесен и ефикасен лек без операция

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

bunion

Деформирането на кокалче на крака всъщност представлява отлагане на соли на пикочната киселина на мястото. Формирането му се предизвиква от инфлуенца, възпаление на сливиците, подагра, муден метаболизъм, неправилно хранене, ревматична инфекция и носене на неудобни обувки.

Деформираните кокалчета са истински „кошмар” – трудно е да си намерите обувки, които да ви стават и да не ви убиват, да не говорим, че те изобщо не са приятна гледка.

Рецепта за премахване на кокалчета на крака

Вечерта залейте една супена лъжица натрошени дафинови листа с 300 мл вода. Варете 5 минути. Изсипете течността в термос и я оставете да престои до сутринта.

На сутринта прецедете и пийте течността на малки глътки през целия ден. Не я изпивайте наведнъж!

Повторете процедурата три последователни дни като приготвяте прясна отвара всяка вечер. Повторете лечението след 7 дни.

Не се изненадвайте, че уринирате често. Това показва, че солите в тялото ви са започнали да се разтварят и дразнят пикочния мехур.

Би следвало да забележите резултати в рамките на 10 дни.

Ще се чувствате облекчени и ставната болка с времето ще изчезне.

Това лечение трябва да продължи около 2 месеца и деформираните кокалчета ще изчезнат напълно.

bay-leaf-500x500

Настойка от дафинови листа

За още по-добри резултати, вземете 5 големи дафинови листа, натрошете ги на ситно и ги залейте с 100 мл 96% (може и 70%) спирт. Оставете ги да киснат една седмица, след което прецедете.

Вечер мажете деформираното кокалче с настойката, но преди да го направите е добре да накиснете стъпалата си в 3 литра топла вода, в която сте разтворили една супена лъжица сода за хляб.

Подсушете стъпалата, намажете кокалчето и си обуйте къси памучни чорапи. Не се движете повече и оставете настойката да действа.

Разбира се, пиенето на горната отвара ще подейства благотворно и на кокалчета и деформирани стави, появили се на други места по тялото, като по ръцете, например.

Освен това, можете да опитате и следния ефикасен лек: Най-ефикасният естествен лек за подагра (артрит) и болки в ставите

Идеята е че начинът на хранене е много важен за премахването на подобни деформации.

Здрави всеки ден

Източник:

http://www.healthandhealthyliving.com/get-rid-of-bunions-naturally-with-this-simple-but-powerful-remedy/

Снимки: www.holisticspa.net; www.indiamart.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *