Струва си да опиташ: По 2 чаши на ден за 7 дни = напълно плосък корем!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ако ходим на фитнес, имаме плосък корем. Но по какъв начин можем да се сдобием с плосък корем от консумирането на правилната храна? Нека видим. Пиене на по две чаени чаши в продължение на 7 дни. Струва си да опитаме.

flat-stomach

Свалянето на килограми е трудно начинание или направо истинска битка, но когато разполагате с правилното решение можете единствено да победите. Така че, използвайки тази напитка жените губят по един сантиметър от талията си всеки ден.

Ако има човек, който не е доволен от теглото си в момента, тази напитка ще помогне. Не само ще свалите килограми, но и състоянието на здравето ви ще се подобри след пречистването на тялото от токсините, излишните мазнини, предотвратяването на задържането на вода, подобряването на мозъчната функция и зрението.

Може също да ви хареса: 10 причини за детоксикация с лимон и кайенов пипер

Чудесна лесна рецепта за влизане във форма

Така че просто изобщо не се и замисляйте, тази напитка е лесна за приготвяне, а ето и необходимите съставки:

– Лъжица мед (натурален)

– Две лъжици ябълков оцет (натурален или био, какъвто ще намерите тук, а не химическата бистра течност, продавана в супери и плод-и-зеленчуци)

– Една чаша прясно изстискан сок от грейпфрут

Как да я приготвим? Смесвате всичко добре и се сдобивате с горяща мазнините напитка. Напитка, която можете да пиете преди обяд или вечеря и това е най-доброто време да я пиете през следващите седем дни. Ако искате да свалите още килограми, повторете лечението след една седмица. Вместо сок от грейпфрут, можете да използвате сок от портокал.

 

Източник:

http://grannysrecipes.net/worth-trying-two-cups-daily-for-7-days-for-a-completely-flat-stomach/

Снимка: healthherbs365.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *