Рухването на мита: Ваксинациите не са имунизации

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

vaccines5

(NaturalNews) Има само един имунитет и това е естественият имунитет, който става факт след като сам по себе си се пребори с инфекциозните заболявания. Ваксинация означава само изкуствено задействане на временни реакции на организма спрямо направени от човека патогени. Ваксините са както вредни, така и опасни и водят до поколения хора без никакви естествени защити спрямо заболяванията.

Ваксините не осигуряват дългосрочен имунитет; само временен в най-добрия случай.

При ваксините антиген бива инжектиран в тялото, за да предизвика реакция и имунната система реагира под формата на антитела, но присъствието на антитяло не означава имунитет. Хората въпреки всичко се разболяват от заболяванията срещу които са ваксинирани. Ваксините всъщност пропускат нормалните имунни реакции на активиране на клетките убийци, което може да задейства свръхпроизводство на цитокини в отговор на токсичните адюванти (добавки) във ваксините и да увреди тъканите и органите, както и дори да спре сърцето и да блокира дихателните пътища.

Ваксините не трябва никога да се наричат имунизации, това е погрешно използване на думата. Имунитетът и ваксинациите са две напълно различни теми. Всъщност, кърмата е така заредена с енергийно въздействие върху бебето, че учените в Центъра за контрол на заболяваният препоръчват на жените да се въздържат да кърмят децата си, за да подсилят ‘ефикасността’ на детските ваксини(!). Те твърдят, че жените трябва да спрат да кърмят достатъчно дълго преди поставянето на дадена васкина, за да може направената от хората отрова да въздейства върху изкуствения/временен ‘имунитет’.

Няма такова нещо като ‘страничен ефект’

Непосредствените последствия от ваксините се проследяват единствено за много кратко време. Последици, които не се проявяват в продължение на 30 години дори няма да бъдат свързани с ваксината. Имунизациите допринасят за снижаването на имунитета, наред с разпространението на автоимунни заболявания като артрита и дори на СПИН в целия свят. Изследванията ясно показват, че алуминият, смесен във ваксините, носи риск от автоимунитет, трайно възпаление на мозъка и последващи неврологични усложнения, и може да доведе до дълбоки и широко разпространени неблагоприятни усложнения. Много ваксини съдържат, както алуминий, така и  микрочастици живак. Когато тези два метала се смесят, това предизвиква много силна синергична токсичност.

Фактите:

Със снижаването на процентите на заболяванията, за които се поставят ваксини (но не задължително в резултат на токсичните ваксинации), процентът на хроничните заболявания се повишава често пъти в перфектно и неумолимо съответствие. Ваксините, както те обичайно се бият, унищожават естествения процес на придобиване на имунитет и ускоряват процеса на развиване на автоимунни заболявания.
Смъртните случаи от дребна шарка през 1900 година бяха 13 на 100000 души. През 1948 г: по-малко от един. Ваксините за дребна шарка (морбили), въведени през 1963 година обаче си приписаха всички заслуги за нещо, което така и никога не направиха – да елиминират дребната шарка. Японските здравни власти осъзнаха, че ранните ваксини причиняват смърт при пеленачета, затова ги отложиха до навършването на 24 месеца и синдромът на внезапната детска смърт на практика изчезна наред с магарешката кашлица (коклюш) през първите две години от живота на бебетата (в Япония). Вместо да предпазва от магарешка кашлица ваксината DPT я подсилва наред със синдрома на внезапната детска смърт. Ройтерс наскоро съобщи, че според Центъра за контрол на заболяванията (CDC), броят на случаите на коклюш нараства – сред изцяло ваксинираното население!
Скорошното изследване на ваксината ‘Bachmair’  разкрива, че процента на алергии при ваксинираните деца е повече от двойно по-висок, отколкото при неваксинираните. Ваксинираните деца са също така почти осем пъти по-предразположени да развият астма или хроничен бронхит от неваксинираните. Освен това, ваксинираните деца страдат повече от невродерматит, херпес, отит на средното ухо, сенна хрема, хиперактивност, сколиоза, епилепсия и припадъци, мигренозни главоболия, заболявания на щитовидната жлеза и синдром на внезапната детска смърт от неваксинираните деца. Ваксинираните деца исторически погледнато също така се разболяват повече от морбили, отколкото неваксинираните деца.
Лекар след лекар ще ви каже, че ваксинациите са снижили заболеваемостта от много инфекциозни заболявания, но те нямат никакви реални доказателства. Всъщност, всички епидемични факти сочат, че заболеваемостта се увеличава след ваксините – при ваксинираното население. Трябва ли да вярваме на голите им твърдения? Вземете информирано решение за себе си и за здравето на детето си.

Автор: Крег Стелпфаг

Източник: NaturalNews, Myth busted: Vaccinations are not immunizations,  15 May 2012

http://www.naturalnews.com/035871_vaccination_immunization_myths.html
Снимка: www.whattoexpect.com

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *