Резизтентна на ВСИЧКИ антибиотици супербактерия слага край на ерата на антибиотиците, изходът

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

E-coli-colistin

Краят на химическите лекарства: Супербактерия, открита в Америка е резистентна на ВСИЧКИ познати антибиотици… Сляпото доверие в провалилата се машина на Биг фарма скоро може да ви струва живота

(NaturalNews) 30 май, 2016 Винаги е интересно да се изследва как цивилизациите се сриват, а периоди на привидна изобретателност на човечеството се сгромолясват и намират своя край. От откриването на пеницилина от Александър Флеминг през 1928 година насам химическата медицинска индустрия обещава на човечеството, че всичките ни болести ще бъдат излекувани с изписвани с рецепта лекарства. Обещават ни, че рака, диабета, атеросклерозата и дори Алцхаймер ще бъдат всичките излекувани, стига фармацевтичната индустрия най-накрая да открие правилните химически вещества за лечението им. Но днес, вече осъзнаваме, че химическите вещества на Биг фарма не ни лекуват… те току-що ни ОБРЕКОХА на смърт.

Супер резистентни бактерии са резистентните на антибиотици бактерии. Те с други думи са устойчиви на химикалите на Биг фарма и се появяват заради свръх-предписването на наличните антибиотици. Ако атакувате бактериите с химикали достатъчно дълго, бактериите развиват биологичен имунитет към съответния химикал. Това се случва автоматично и е част решаването на проблема с оцеляването от страна на Майката природа на клетъчно ниво. Проблемът, разбира се, е в това, че е необходима само една мутация, за да се превърне даден антибиотик в пълна отживелица.

И докато бактериите стават все по и по-устойчиви на токсичните химикали на Биг фарма, медицинската ефикасност на антибиотичните лекарства рязко спада в антибиотик след антибиотик. Химикалите на Биг фарма падат като домино, пометени от молекулярната изобретателност на Майката природа. За предотвратяването на „апокалипсис, причинен от супер резистентните бактерии” лекарствените компании и болниците държат един химикал в резерва: колистин, „защита от последна инстанция” срещу свръх резистентните бактерии. Това е лекарството, което се използва когато всичко останало се провали… то е възможно най-последната възможност, когато даден пациент буквално бива изяждан жив от резистентни на антибиотиците бактерии.

Днес (статията е от 30 май, 2016 година) научихме, че колистинът вече също не действа. Жена от Пенсилвания на 49 години току-що бе открито, че има резистентна на колистин инфекция, съобщават в сайта reports Raygano.com. Историята се отразява във всички традиционни медии.

Цитат от статията на Рей Гано от 26 май, 2016 година:

„Резистентният на антибиотици щам бе открит миналия месец в урината на 49-годишна жена от Пенсилвания. Изследователи от Министерството на отбраната определиха, че жената е носител на щам на E. coli , резистентен на антибиотика колистин, според изследване публикувано в четвъртък (26.05.) в списанието Antimicrobial Agents and Chemotherapy, издание на Американското дружество по микробиология (American Society for Microbiology). Авторите пишат че откритието „възвестява възникването на наистина тотално резистентни на лекарствата бактерии”.  

Колистинът е антибиотикът използван като последно средство при особено опасни видове супербактерии, включително семейство бактерии, познати като Carbapenem-resistant Enterobacteriaceae (CRE), които здравните служители наричат „кошмарните бактерии”.  В някои случаи тези супербактерии убиват до 50 процента от заразилите се пациенти. Центърът за контрол и превенция на заболяванията на САЩ поставя CRE сред най-спешните заплахи за общественото здраве в страната.

Това е първият път на откриване на резистентен на колистина щам в пациент в Съединените щати. През ноември (2015), здравните служители в целия свят бяха алармирани на съобщението на китайски и британски изследователи, които откриха резистентни на колистина щамове в прасета, сурово свинско месо и в малък брой хора в Китай. Смъртоносният шам по-късно бе открит в Европа и на други места.

Това основно ни показва, че краят на пътя на антибиотиците не е далеч — че може би сме в ситуация, в която имаме пациенти в спешните ни отделения или пациенти с инфекции на уринарния тракт, за които нямаме антибиотици, каза в интервю директорът на CDC Том Фридън на 26 май”. – край на цитата

Това означава, че ерата на химическите антибиотици е стигнала до неизбежния си край. Биг фарма повече не може да ви спасява от инфекциите, на които тя даде живот.

Милиони и милиони послушни последователи на безполезните химически вещества на Биг фарма ще измират

Това развитие е повече от променящ играта фактор. То е медицински апокалипсис. То означава, че ако настъпи пандемия на тези свръхрезистентни на колистина бактерии, милиони хора ще умрат от инфекции докато послушните на фарма лекари седят отстрани и ще си въртят палците, чудейки се какво става.

Онова, което става, разбира, се е че гигантите на химическата медицина – Биг фарма – прекараха последните пет десетилетия, обогатявайки се от продажбата на същите тези антибиотични лекарства, които доведоха до този медицински апокалипсис. Те хубавичко се напечелиха от лансирането на антибиотици дори и когато хората не се нуждаеха от тях, а лекарите бяха рутинно подкупвани да увеличават до максимум рецептите за пациентите си.

Всички се нагушиха: лекарствените компании, аптеките и лекарите. Но през цялото това време упоритите микроорганизми тихомълком и систематично побеждаваха всички познати антибиотични лекарства. Такива лекарства много лесно се побеждават, между другото, поради простата причина, че те са изолирани, пречистени химикали. Трудно се побеждават естествените антибиотици (като чесъна), защото те съдържат широк спектър от молекули на растителна основа. Това позволява на естествените антибиотици да атакуват клетките чрез множество биологични вектори едновременно. Но изолираните от Биг фарма химикали не са прецизни. Те „бомбардират тотално” тялото на пациента с висока доза от един единствен химикал. В резултат на това бактериите лесно развиват защити срещу тези химикали.

В резултат на това днес живеем в свят, в който болницата е вероятно най-опасното място, в което човек може да попадне в съвременното общество. Можете да бъдете убити от колоноскопия! Не от самата процедура, а от факта, че нечисти инструменти за проглед често депозират смъртоносни супер резистентни бактерии в тялото ви, където те се размножават и убиват хиляди и хиляди пациенти.

Според Pharma Death Clock, повече от 1.2 милиона души умират всяка година от болнични инфекции. Ужасяващите 377000 умират от инфекции от супер резистентни бактерии, а с откриването на резистентния на колистин щам в САЩ, този брой предстои да стане много по-голям. Болниците са не само най-вероятното място за прихващане на такава смъртоносна инфекция; те са и мястото където всеки който работи там е напълно невеж относно ИСТИНСКИТЕ антибиотици, които убиват супербактериите.

ИСТИНСКИТЕ антибиотици идват от природата, и действат повсеместно

Кои са ИСТИНСКИТЕ антибиотици? Това са многостранните лекове на растителна основа, които цялата корумпирана индустрия на фармацевтичните лекарства и медицината умишлено пренебрегват, за да защитават собствените си печалби. Но основаващите се на растения антибиотици са най-силните на света и те действат върху всеки открит досега бактериален щам.

Дори и най-първият антибиотик – пеницилинът – бе открито, че е синтезиран от природата. Химическото вещество е създадено от плесен, не от Човека. И то е само едно от буквално милионите уникални химически съединения, създадени от Майката природа, които могат да убиват супербактерии.

Дори обикновените растения, като чесън и джинджифил, показват мощни антибактериални свойства, а естествените антибактериални разтвори, направени от сребро или мед са изключително ефикасни срещу почти всички познати бактериологични щамове. Но болниците в Америка отказват да използват тези прости, ефикасни субстанции поради простата причина, че те не могат да бъдат патентовани и продавани с 50000% надценка. Така че те се избягват от медицинската индустрия… и пациентите умират със стотици хиляди в резлутат на това.

Ето нещо, в което вярвам: Докато супербактериите превземат нашите болници, сляпо вярващите в безполезните химикали на фармацевтичната индустрия ще платят за това неоправдано доверие с живота си. Онези, които надживеят супетбактериите ще са хората, които се насочат към естествените антибиотици и отхвърлят невежите си, подвластни на Биг фарма лекари.

За повече информация за естествените антибиотици, прочетете също:

Естествени антибиотици за чудесно здраве

Най-ефикасните 10 растения, които действат по-добре от фармацевтичните лекарства

7 естествени антибиотика, които няма да ви убият

Маслото на крадците, древната ефикасна смес от етерични масла

Естествени антибиотици, с които е време да се запасим

„Не е трудно да направим микробите резистентни на пеницилина в лабораторията като ги излагаме на концентрации, които не са достатъчни, за да ги убиват”, предупреди Александър Флеминг, създателят на първия антибиотик, пеницилина, още през 1945 година когато получи Нобеловата си награда за медицина. „Съществува опасността невежият човек лесно да взима по-ниски дози и като излага микробите си на нелетални количества от лекарството, да ги направи резистентни”.

Мощни естествени антибиотици, за които не е нужна рецепта

Антибиотиците са най-често предписваните лекарства в световен мащаб за лечението на бактериални инфекции. Но тези прекомерно използвани лекарства имат много отрицателни странични ефекти. Те убиват полезните стомашни бактерии, разстройват храносмилателната ни система, снижават имунитета, и задействат развитието на супербактерии, които стават резистентни на най-силните лекарства, което може да е много опасно. Вместо да изберете тези опасни и увреждащи здравето субстанции, избирайте много по-лесните и евтини начини, предоставени от природата. Те вероятно и в този миг се намират в килера или хладилника ви.

от Майк Адамс, the Health Ranger

Източници:

http://www.naturalnews.com/054201_antibiotic_resistant_superbugs_colistin_natural_antibiotics.html

http://raygano.com/breaking-news-e-coli-superbug-in-us-totally-resistant-to-antibiotics-the-end-of-the-road/

Снимка: www.washingtonpost.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *