Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

two wolves

Една вечер възрастен индианец от племето Чероки разказвал на внука си за битката, която се води вътре в хората. Той казал, „Сине, битката е между два ‘вълка’ вътре във всеки от нас.

Единият е Зъл. Той е гневът, завистта, ревността, тъгата, съжалението, алчността, арогантността, самосъжалението, вината, обидата, малоценността, лъжите,  фалшивата гордост, надменността и егото.

Другият е Добър. Той е радостта, спокойствието, любовта, надеждата, ведрината, смирението, добротата, великодушието, съпричастието, щедростта, истината, съчувствието и вярата.”

Внукът помислил за минута и след това попитал дядо си, „Кой вълк побеждава, дядо?”

Старият индианец отговорил простичко, „Онзи, когото храниш повече”.

Стара притча на индианците Чероки

Снимка: myselfimprovement.net

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *