Незабавно облекчете мигрената си с хималайска кристална сол

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

himalayan-salt-is-superior-to-table-salt-440x300

Хората, които страдат от мигрена често горят от желание да се отърват от ужасната и непоносима болка, характеризираща това заболяване. Общото мнение е, че мигрената не е нещо сериозно, но силният пристъп на мигрена направо ви вади от строя за останалата част от деня или за няколко дни.

В най-лошите случаи има моменти, когато мигрената не може да бъде победена с обичайните болкоуспокояващи, които взимате. И така, ето най-добрият лек за облекчаване на мигрената – Хималайска сол!

Как да получим незабавно облекчение на мигрената с хималайска сол?

Хората, които в миналото си силно са страдали от мигрени на практика са използвали всичко, което могат да намерят, за да спрат мигренозното главоболие. Мигрените са от типа неща, които направо могат да опропастят живота ви за дни напред.

Обаче, след като търсихме и опитвахме всякакви лекове, с времето ние наистина открихме метод, който беше ефикасен за много хора! Много сме щастливи и доволни, че намерихме лек за незабавно облекчаване на мигрената, който не идва от конвенционалната медицина.

Прочетете и за тези лекове:

Спрете главоболието и бързо свалете кръвното си с този лек

7 причини да пием топла солена вода всяка сутрин

10 причини да пием лимон с вода

Освен това, този метод е много лесен и прост.

Ако искате облекчаване на мигрената се постарайте да използвате висококачествена сол, например хималайска кристална сол. Това е най-съвършената сол на света. Съдържайки 84 минерали, елементи и електролити, хималайската сол е удивително ефикасна, като вземем под внимание, че до днес на науката са известни само 118 елемента.

Тази сол ще намали сериозността на мигренозните ви главоболия. Тя ще укрепи имунната ви система, ще повиши нивата на енергията ви и ще балансира нивата на серотонина в кръвотока ви. Тя също така ще възстанови електролитния и алкален баланс на тялото и много още…

Хималайската сол се справя с мигрената

В кана направете наситен разтвор с висока концентрация на хималайска кристална сол (2 чаени лъжици), чаша лимонов сок заедно с кората (използвайте органични лимони) и чаша вода. Ще почувствате незабавно облекчаване на мигрената.

Редивното добавяне на хималайска сол и лимонов сок към водата ще ви спаси и от главоболие. Също така при мигрена/главоболие пийте повечко чиста изворна вода.За превенция използвайте хималайска сол в ястията си.

Както винаги, ако имате здравословни проблеми и не сте сигурни дали да приложите дадения по-горе лек от съображения за сигурност, първо се консултирайте с лекаря си.

Източник:

http://www.bestherbalhealth.com/instant-migraine-relief-with-himalayan-salt/

Снимка: www.water-for-health.co.uk

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *