Необикновена точка незабавно сваля кръвното и елиминира всяка болка!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

point-hbp-pain

Ако се чувствате зле, имали сте лош ден или ви боли главата, има метод, който можете да използвате, за да се почувствате добре незабавно. Всеки път когато не се чувствате добре, натискайте тази точка и я дръжте натисната поне една минута. Това незабавно ще стабилизира кръвното ви и ще премахне дискомфорта, болката ще изчезне, ще се върнете в съзнание, ще се съвземате и виенето на свят при пристъп на вертиго.

Тази техника се използва във военната медицина, при която лечението на заболяванията е много различно. Всичко се прави много бързо и болката трябва да се спира много бързо; оздравяването е бързо и хората бързо са отново на крака.

Ефикасна тайна сваля кръвното за 5 минути без лекарства

Пенсиониран военен, който ми е съсед ми показа този трик и тази точка.

Точката се намира на върховете на средните пръсти на двете ръце. Трябва да я натиснете с химикалка и да задържите за около една минута, както е показано на снимката. Много е болезнено!

Но след известно време болката в пръста изчезва и постепенно и другата болка в тялото изчезва, понеже натискът в тази точка ги блокира, както например стана с моята болка в гърба. Натискът в тази точка блокира болката.

Съседът ми казва – ако се чувствате много зле, просто натиснете точката. Това незабавно ще свали кръвното ви, ще премахне болката и ще нормализира други неща.

Разбира се, това не е съвет нито указание за дългосрочно лечение на високо кръвно и на други заболявания, а първа помощ в спешни случаи, когато сте си забравили лекарството или то не ви подейства, а вие се нуждаете от незабавно облекчаване на болката. Когато нямате лекарства или те не действат, така можете незабавно да свалите кръвното си, както и да се освободите от болката.

Будите се с болка? 7 облекчаващи болката трикове и се будите отпочинали

Източник:

http://www.healthylifevision.com/a-special-spot-on-the-finger-it-immediately-lowers-blood-pressure-and-eliminates-every-pain/

Снимка: My Fit Magazine

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *