Напитки за ускоряване на метаболизма

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

metabolism 6505-2

Три лесни рецепти за ускоряване обмяната на веществата и за укрепване на организма:

Първата рецепта за ускоряване обмяната на веществата:

Нарежете на тънки филийки една ябълка, залейте с 300 мл вода и добавете десертна лъжичка канела на прах, оставете на хладно място два часа, пийте преди лягане. Тази комбинация помага за ускоряването на метаболизма, изхвърля излишните течности от организма и лесно „гори” мазнините.

Втората рецепта за ускоряване на метаболизма и за подобряване работата на стомашно чревния тракт:

В една чаша кефир (кисело мляко) добавете една десертна лъжичка смляна на прах канела и половин десертна лъжичка смлян корен от джинджифил, разбъркайте добре и пийте по два пъти на ден, сутрин и вечер.

Третата рецепта за ускоряване на метаболизма и за укрепване на организма:

Оставяме 300 мл натурален зелен чай да заври, добавяме една десертна лъжичка канела и след това, като се охлади, добавяме една чаена лъжичка мед, пием половин час преди обяд и половин час преди вечеря.

Хората с ниско кръвно да се консултират с личния си лекар – канелата сваля кръвното.

 

Източник:

http://www.gippokratlechit.com/publications/detail.php?ID=61524

Снимка: artofcare.ru

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *