Масло от канабис излекува успешно мъж от още едно нелечимо заболяване – ХОББ

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

cannbis-oil-copd

Хроничната обструктивна белодробна болест или ХОББ се нарежда на трето място по смъртност след сърдечните заболявания и рака. ХОББ създава свиване на въздухиносните пътища в белите дробове или води до формирането на малки белодробни „сакчета”, които са нееластични, запушват белите дробове и пречат на нормалното дишане. Предписваните с рецепта лекарства за лечението на симптомите често имат странични ефекти, които причиняват още проблеми, така че е може би време да хвърлим светлина върху алтернативни решения като марихуаната.

Може би е време за медицинска марихуана?

Ситуацията с лечението е така неясна при традиционната медицина, че хората отчаяно искащи да дишат нормално и да кашлят по-малко с храчки се обръщат към медицинската марихуана за поне известно облекчение без отрицателни странични ефекти.

Пушенето на джойнт се избягва по очевидни причини, но много хора твърдят, че „вайпирането” или използването на изпарител за вдишане на канабис е полезно при   ХОББ без да влошава възпалителното заболяване на белите дробове.

Още по-добри резултати се постигат чрез поглъщането на канабис, особено на силния, кондензиран маслен екстракт, който Рик Симсън направи за първи път в Канада, а сега го прави в Източна Европа. Много поддръжници на медицинската марихуана, особено тези в добронамерените щати, се научиха да правят маслото и да го предоставят на нуждаещите се.

Вижте рецептата тук: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

Повечето информация относно канабиса е свързана с рак, болестта на Крон, хронични епилептични припадаци и глаукома. Дори и страдащите от болестта на Паркинсон и множествена склероза изпитват положителни резултати от различни приложения на канабиса заради канабиноидите в него. Но страдащите от ХОББ също могат успешно да използват растението.

Зависимата от фармацевтичните лекарства традиционна медицина не успя истински да лекува нито едно от тези заболявания или дори да облекчава симптомите им без усложнения, някои от които фатални. Вследствие на това, пациентите с ХОББ се обърнаха към модния „лек” от канабис и то с положителни резултати. Тези резултати се отнасят за хора в напреднал стадий на ХОББ, както и с тежък емфизем.

Още по темата: Защо канабисът е бъдещето на медицината

История на успеха, включваща ХОББ/канабис

Още в младата възраст на 36 Джеф Уотърс е диагнозиран с ХОББ. Осем години по-късно се наложило да бъде отведен в спешно отделение по време на поредния пристъп на бронхит. Набраздяване на белите дробове е открито и състоянието му вече се е влошило до 2 стадий на ХОББ. Въпреки че му предписал няколко фармацевтични лекарства, лекарят казал, че нещата ще продължат да се влошават и след време ще го убият.

Джеф продължил да се влошава. Не можел да изкачи и няколко стъпала и стигнал до 3 стадий на ХОББ като вече не можел да живее без кислородна маска. Взимането на душ и бръсненето се оказват почти невъзможни. Алергична реакция към предписано му лекарство за високо кръвно го докарва до реанимация в спешното отделение с тежка пневмония, продължила един месец. След съвземането си той продължава да лекува заболяването си без помощта на традиционната медицина.

Джеф намира онлайн страдащи от ХОББ, които са решили проблемите си с масло от канабис, така че се свързва с тях и намира свои източници на масло от канабис. Само два месеца след като започва да използва масло от канабис Джеф се освобождава от кислородната маска и от всичките предписани му фармацевтични лекарства. Днес той ходи по 3.2 до 8 километра (2-5 мили) на ден и твърди, че маслото от канабис му е позволило да „си върне живота”.

Пол Фаса

Прочетете още статии за множеството други лечебни приложения на марихуаната, конопа и канабиса в категория „Медицинска марихуана” в сайта Здрави всеки ден.

Източник:

http://naturalsociety.com/cannabis-oil-proving-successful-another-incurable-disease-copd/

Снимка: noticias.terra.cl

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *