Премхнете нежеланото окосмяване от интимните си части лесно и завинаги!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

unwanted-hair

Хората премахват нежеланото окосмяване поради различни причини, било то заради по-добра хигиена, по религиозни причини или просто, за да изглеждат добре в новите си бикини. Премахването на окосмяването от интимните части е доста деликатна тема и поради това много хора се срамуват да искат съвет.

Премахването на нежеланото окосмяване от интимните части на тялото не може да се сравни с бръсненето на краката или мишниците, защото това място е много по-меко и деликатно и предразположено към лесно нараняване. Космите, които растат там по принцип са по-дебели и груби, което е още една причини да сте дори още по-внимателни. Представяме ви ефикасен начин за справяне с този проблем.

Това е бърз и лесен начин да се отървете от нежеланото окосмяване с помощта на само една съставка, която я има в кухнята на всяко съвременно домакинство – сода за хляб. Разбира се, за целта е добре да си набавите натриев бикарбонат от аптеката, който няма да съдържа алуминий, например. Опитайте този лек и завинаги забравете за нежеланото окосмяване.

Ето какво ви трябва: 

1 супена лъжица сода за хляб

1 ч.ч. (200 мл) вода

Инструкции:

Сипете водата в малък съд на силен огън да заври. След като водата заври, добавете содата за хляб и разбъркайте добре.

Как да премахнем нежеланото окосмяване от интимните си части?

Като топите клечка за уши в разтвора, намажете добре проблемното място. Оставете разтвора да действа през нощта. (Можете да покриете третираното място с пластир).

На сутринта отмийте разтвора напълно от кожата си с хладка вода. След това нанесете овлажняващ крем.

Правете процедурата по 2-3 пъти на седмица.

След първите три процедури ще забележите резултатите – нежеланото окосмяване малко по малко започва да изчезва.

 

Източник:

http://makeyourlifehealthier.com/remove-unwanted-hair-forever-intimate-parts-one-ingredient/

Снимка: www.pinterest.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *