Ликьор от чесън за куп болежки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

garlic 116309865_chesnochnyy_liker

В прозрачна стъклена бутилка сложете 12 скилидки чесън, всяка разделена на 4 части. Залейте с три чаши червено вино. Затворете бутилката и я сложете на прозореца на слънце за две седмици. Всеки ден разклащайте бутилката по 2-3 пъти. След като този срок изтече, прелейте течността в бутилка от тъмно стъкло.
Пийте от този ликьор по една чаена лъжичка три пъти на ден в продължение на един месец.

Той е чудодейно средство, ако се нуждаете от изхвърляне на сол от организма, повишава работоспособността, пречиства кръвта, повишава имунитета, укрепва кръвоносните съдове

Ликьорът има много силно действие за укрепване на сърцето, пречистване на кръвта и тонизиране на организма.

Ликьорът от чесън премахва излишните мазнини и подобрява обмяната на веществата. Незаменим е при женски болести и възпаление.

Нежно почиства цялото тяло от вредните отлагания.

 

Източник:

http://www.gippokratlechit.com/publications/detail.php?ID=61522

Снимка: www.liveinternet.ru

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *