Лек за освобождаване от камъни в бъбреците

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

figs-lemon-kidneys

Камъните в бъбреците са много често срещано заболяване. Хубавото е, че има начини за отърваване от проблема.

Един от симптомите, показващ камъни в бъбреците е внезапната болка в кръста. Камъните също така могат да запушат уретера, което често води до висока температура и до затруднено и болезнено уриниране.

Камъните в бъбреците са формирани от минерални и киселинни соли. Чести причини за тях са яденето на твърде много месо и на твърде малко зеленчуци, приемането на твърде малко течности и обезводняването на тялото.

Натуралното лечение на камъните в бъбреците е калиевият цитрат, а лимоните са пълни с натурален цитрат. Лекарите и медицинските експерти откриха, че лимоновият сок е ефикасна, щадяща терапия за хората предразположени към формирането на камъни в бъбреците.

Лек за топене на камъните в бъбреците

Приготвяйте си този лек и се освободете от камъните в бъбреците:

За приготвянето на лека ви трябват няколко сушени смокини, които да нарежете на дребни парчета. Залейте ги с чаша прясно приготвена лимонада от 120 мл чист лимонов сок, разреден със 180 мл вода и ги оставете да киснат една нощ. На сутринта налейте 100 мл вряла вода върху тях и лекът е готов. Изпивайте лека на гладен стомах.

След седем до десет дни урината ви ще стане по-тъмна. Това е сигурен признак, че камъните са започнали да се топят. Урината има тъмен цвят, защото в нея има следи от топящите се камъни.

Също така, ако имате камъни в бъбреците, трябва да избягвате консумацията на захар, за да успокоите работата на панкреаса. Важно е освен това да консумирате повече храни, богати на магнезий като банани, тофу, соя и ориз.

Още лекове за бъбреци:

Тази билка е най-добрият лек за пречистване на бъбреците

Как естествено да лекуваме бъбречни инфекции, 18 ефикасни домашни лека

Силен домашен лек топи камъните в бъбреците

Време е да прочистим бъбреците си почти незабавно с тази натурална напитка

Как естествено да излекуваме бъбреците си със сода за хляб

Източници:

http://www.yourstylishlife.com/prepare-this-beverage-and-get-rid-of-your-kidney-stones/

https://www.youtube.com/watch?v=bZY9ocwuV9s

Снимка: Shakahari Blog

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *