Как да се предпазваме от рак на гърдата с детоксикация на мишниците!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Много наскоро проведени изследвания разкриват диспропорционално висок брой случаи на рак на гърдата, възникващи в горната външна дъга на гърдата, мястото където се нанасят козметичните продукти под мишниците. Всъщност, повечето токсини се натрупват в гръдната тъкан понеже тя е най-вече адипозна (мастна).

detox-prevent-breast-cancer

Ето защо детоксикацията на мишниците е чудесен и ефикасен  начин за детоксикация на тялото и може също така да спомогне за снижаване на риска от рак на гърдата.

В повечето случаи ракът на гърдата първоначално се развива като зависим от хормоните рак, при който растежът и развитието на заболяването съответстват на нивата на естрогена.

Купешките продукти за тяло и конвенционалните дезодоранти, които редовно използваме, съдържат много химикали като парабени, пропилен гликол, триклозан, алуминиев хлорхидрат, TEA, DEA, FD&C цветове и кватерниум 18, наред с други токсични химикали. Някои от тези химикали повишават риска от рак на гърдата като имитират естрогена.

Списанието Journal of Inorganic Biochemistry публикува изследване през 2007 година, в което учените изследват гръдни проби от 17 пациентки с рак на гърдата, подложили се на масектомии.

Резултатите показват, че жените, които използвали антиперспиранти имали наслагвания от алуминий във външната гръдна тъкан. Освен това, концентрациите на алуминий били по-високи в тъканта най-близо до мишницата, отколкото в средата на гърдата.

Пазете здравето си, направете си дезодорант сами

Някои експерти дори твърдят, че парабените също повишават риска от рак на гърдата като имитират естрогена. Всъщност, парабени са откривани при аутопсия вътре в тумори на гърдата.

„Парабените се използват като консерванти в хиляди козметични, хранителни и фармацевтични продукти, но това е първото изследване, което показва натрупването им в човешки тъкани. Това показва, че ако хората се излагат на тези химикали, тогава химикалите ще се натрупват в телата им”. — твърди д-р Дарбър.

Онова, което всички трябва да имаме предвид е фактът, че потенето е важна функция на тялото, понеже потта съдържа химикали, които се борят със заболяванията. И така, изключително важно е порите на мишниците да се поддържат незапушени. Под кожата на мишниците има грозд от лимфни възли, които действат, за да премахват чуждите клетки.

Детоксикацията на мишниците, която ви представяме сега ще помогне на тялото ви като отпушва порите и извлича натрупаните токсини и химически остатъци понеже тези химически продукти осуетяват премахването на токсините когато се нанасят под мишниците.

Рецепта кара всякакви кисти да изчезват без операция!

Детоксикация на мишниците

Съставки:

  • 3 капки етерично масло от розмарин
  • 1супена лъжица органичен ябълков оцет
  • 1 супена лъжица бентонитна глина
  • 5 капки етерично масло от кориандър

Приготвяне:

В стъклена купа смесете глината и ябълковия оцет, после добавете етеричните масла. Ще получите гладка смес, подобна на киселото мляко.

Употреба:

  1. Нанесете тънък слой от сместа върху мишниците си и я оставете за няколко минути.
  2. После изплакнете добре.
  3. Процедурата се повтаря всеки ден докато миризмата изчезне и натуралният дезодорант вече не дразни кожата.
  4. Нанасяйте всеки ден при необходимост.

Забележете, че тялото ви се нуждае от начин да изхвърля всичките токсини от себе си, така че по-време на детоксикацията пийте много вода.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/how-to-prevent-breast-cancer-through-an-armpit-detox/

Снимка: Learn How To Naturally Increase Breast Size Today

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *