Елексир на младостта

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Bottle_of_absinth

Какво да сложим:

Три килограма целина, по четиристотин грама мед, чесън и хрян, осем лимона и две ябълки.

Как да го приготвим:

Изброените по-горе съставки се смесват и смилат с помощта на блендер или месомелачка, разбъркват се добре, леко се затоплят и се оставят да престоят на прохладно място няколко дни, след което получената смес се изстисква на сок. Този сок трябва да държите в хладилника и никъде другаде.

Как да го пием:

Приемането на целебния сок става по една чаена лъжичка два пъти на ден двайсет минути преди хранене.

Източник:

http://www.gippokratlechit.com/publications/detail.php?ID=61807

Снимка: www.fantasiaweb.it

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Тази рецепта не заменя назначеното ви лечение.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *