Ефикасни домашни лекове за естествено уголемяване на гърдите

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

increase-breast-size

Гърдите са една от най-красивите части на женското тяло. Освен че правят жените по-привлекателни, те подсилват увереността им. За жалост не всяка жена е надарена с перфектни гърди, които съответстват на височината, теглото и характера й.

Някои жени имат малки гърди и това ги притеснява и ги кара да не се чувстват добре. Причините за малките гърди са различни, а много жени с този проблем избират да го решат с операция. Освен че процедурата е скъпа, увеличаването на размера на гърдите оперативно не винаги дава добри резултати и може да има трайни странични ефекти, понякога дори опустошителни за здравето.

ЕФИКАСНИ ДОМАШНИ ЛЕКОВЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ РАЗМЕРА НА ГЪРДИТЕ

Увеличаването на размера на гърдите не е необходимо непременно да включва операция. Има по-лесни и по-естествени начини за постигането на желания размер на гърдите от минаването под ножа. Така че ако търсите такива лекове, които могат да ви помогнат да се сдобиете с по-голям бюст, тук ви предоставяме някои отлични идеи, които можете да прилагате в дома си. Тези лекове може да отнемат известно време докато подействат. Но можете да сте сигурни, че крайните резултати ще са положителни и ще възнаградят усилията ви без абсолютно никакви странични ефекти!

Редовно масажиране на гърдите

Редовното масажиране на гърдите се смята за един от най-добрите домашни лекове за естествено увеличаване на размера на гърдите. Редовният масаж на гърдите в продължение на около 30 минути всеки ден ефикасно повишава големината с един размер само за един месец!

Масажирането на гърдите увеличава притока на кръв, както и притока на фитоестрогени с кръвотока към гърдите (хормони, които играят важна роля за растежа на гърдите). Редовното масажиране на гърдите също така стимулира повишено производство на пролактин, уголемяващ гърдите хормон, който способства за повишаването на размера на гърдите.

Как да правите масажа: Потъркайте дланите на ръцете си една в друга възможно най-бързо. Това генерира топлина и енергия. След като търкате бързо дланите си една в друга около 6-10 секунди, поставете ги върху гърдите си. Масажирайте гърдите си в посока навътре и с кръгообразни движения – с ръката върху дясната гърда движението е по посока на часовниковата стрелка, а върху лявата – по посока обратна на часовниковата стрелка.

Масажирате гърдите си около 2 секунди (които се считат за едно преброяване) и продължете да ги масажирате като броите поне до 300 всяка сутрин и вечер всеки ден в продължение на един месец, за да уголемите естествено и ефикасно размера на гърдите си. Масажът може да ви отнема около 15 минути и ще трябва да потърквате ръцете си една в друга на редовни интервали, за да поддържате топлината и енергията протичащи от тях в гърдите ви.

breast-massage

Масажиране на гърдите с етерични масла

Можете да използвате масла като бадемово, какаово и кокосово (виж по-долу*). Всички тези масла са много ефикасни за уголемяването на гърдите. Правете масажа внимателно с нежни движения, защото ако много натискате, това може да повлияе на стегнатостта на гърдите ви.

Масаж с мед и зехтин

За естественото уголемяване на гърдите затопления зехтин с мед дава отлични резултати. Смесете 1 ч.л. мед с 1 ч.л. зехтин. Загрейте сместа на водна баня до хладка. Масажирайте приятно гърдите си с тази смес по два пъти на ден.

Сусам или сусамово масло за уголемяване на гърдите

Сусамът или сусамовото масло наистина са много ефикасни за стягането и уголемяването на гърдите в рамките на един месец. Сусамът съдържа калций, протеин, желязо и фосфор. Включете го в храната си. Свойствата на сусама ще ви предоставят желаните резултати. Използвайте сусамово масло за масаж на гърдите си.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ РАЗМЕРА НА ГЪРДИТЕ

Някои упражнения въздействат на гръдните мускули и им помагат да растат като по този начин ви помагат да уголемите размера на гърдите си ефективно (и естествено). Следните упражнения могат да се правят в дома ви и не предизвикват особено натоварване върху тялото.

Преса на стената

Застанете изправени с лице към стената (на растояние дължината на ръцете ви). Сложете разтворените си длани върху стената и упражнете натиск върху нея с тялото си без да свивате лактите.

Продължете да натискате около 10 секунди и след това направете пауза. Правете упражнението по 20 пъти сутрин и вечер, за да постигнете желаните резултати.

Въртене на ръцете

Застанете в изправено положение и завъртете и двете си ръце в посока на часовниковата стрелка докато броите до 10-15. Направете малка почивка (около 5 секунди) и после започнете да въртите ръцете си в посока обратна на часовниковата стрелка докато броите до 10-15. Правете упражнението около 10 минути на редовни интервали през целия ден за бързо и ефективно увеличаване на размера на гърдите.

Други ефикасни за увеличаването на размера на гърдите упражнения включват използването на гири, вдигането на тежести и лицевите опори.

Къщна работа

Използването на електронна техника за вършенето на домашната работа докара на жените болни тела поради липса на физическа активност. Един от най-добрите начини за естествено увеличаване на размера на гърдите е да вършите домакинската си работа ръчно – особено онази, която изисква много движения на ръцете. Отличен пример е механичното мелене и стърженето на плодове, ядки и зеленчуци. Да не говорим за прането на ръка, миенето на подовете, тъкрането на плочките и плотовете, чистенето с прахосмукачка…

Яжте естрогенни храни

Размерът на гърдите в голяма степен зависи от наличието или липсата на определени хормони в тялото ви. Наличието на мъжки хормони като тестостерон може да спре растежа на гърдите, липсата на етроген също може да снижи развитието на гърдите и да ви остави с малки, недоразвити гърди.

Най-добрият начин за преодоляване на това е да се ядат богати на естроген храни. Прекомерните нива на естроген в тялото ще регулират хормоналните нива и ще ви помогнат да се сдобиете с по-големи гърди за кратко време. Някои от най-добрите естествени източници на естроген включват супа от пилешки глави, семена на анасон, соеви храни (безопасно е да се ядат ферментиралите соеви храни като мисо и тофу), зеленчуци, бобови растения, плодове, яйца, слънчогледови семки, сусам, ленено семе и т.н. Чудесни източници на естроген са и грах, фурми, фасул, ябълки, овесени ядки, ечемик, млечни продукти и пълнозърнести храни.

Някои от най-полезните храни за уголемяване на бюста:

Лененото семе подобрява нивата на естроген в тялото и по този начин спомага увеличаването на размера на гърдите. Използвайте по 1-2 ч.л. смляно ленено семе в различните храни всеки ден.

Тофу – включвайте малки порции от този соев продукт, за да си осигурите добрата секреция на хормоните в тялото, която ще способства за подобряване размера на гърдите ви.

Семената от сминдух съдържат естествени съединения, спомагащи уголемяването на гърдите. Билката регулира хормоните в тялото и приемът й води до видими резултати само след няколко седмици Тези семена са познати в много култури като най-доброто средство за уголемяване на гърдите. Семената от сминдух стимулират уголемяващите гърдите хормони като естроген и прогестерон, ето защо консумацията на сминдух води до по-голям бюст и гърди. Освен това можете да използвате сминдух на прах добавен в етерично масло за описания по-горе масаж на гърдите*. Масажирането със смлян сминдух също ще ви помогне да уголемите гърдите си.

Беритата и плодовете са с богато съдържание на фитоестрогени и добре се справят с хормоналния дисбаланс в женското тяло. Това се отнася най-вече за малините и ягодите, както и за черешите. Яжте ги всеки ден за най-добри резултати.

Нарът е друг вкусен начин за уголемяване на гърдите, затова е добре да ядете нар всеки ден. Освен че предоставя важни минерали за целта, нарът съдържа и ензим, спомагащ правилната секреция на хормоните нужни за уголемяването на гърдите и действа безотказно.

Семената от фенел – флаваноидите в семената на фенела повишават нивата на естроген в тялото. Семената имат и тонизиращи способности, както и спомагат формирането на нови клетки в гърдите. Дъвчете по шепа (1 ч.л.) семена от фенел по два пъти на ден или пийте по 1-2 чаши чай от семена от фенел на ден за уголемяване на гърдите. Фенелът е полезен и с това че лекува менструалните болки.

Червената детелина е ефикасна билка и тя също уголемява бюста. Червената детелина съдържа четири различни фитоестрогена, които включват съединението генистеин, което е полезно за растежа на гърдите. Правете си настойка от сушените цветчета червена детелина. Запарвайте по 1 до 3 ч.л. в 1 ч.ч. гореща вода за 10 до 15 минути. Пийте настойката по три пъти на ден. Можете да си закупите червена детелина на капсули от магазините за здравословни храни и да ги пиете според указанията.

Напълнейте

Гръдните мускули са изградени основно от мастна съединителна тъкан, ако сте слаби качването на няколко килограма със сигурност ще спомогне за изпълването на чашките на сутиена. Ако сте склонни към напълняване, следването на здравословен начин на хранене ще ви осигури и по-големи гърди.

Яжте здравословни мазнини

Повишете приема си на здравословните мазнини и това ще спомогне за повишаването на размера на гърдите ви, при положение, че не напълнявате като цяло. Избягвайте нездравословните (хидрогенирани и трасн-) мазнини, които могат да се превърнат в здравословни проблеми в дългосрочен план.

Придържайте се към здравословните мазнини, съдържащи се в храни като яйца, авокадо, ядки, зехтин, мазни риби, фъстъчено масло и т.н. като редувате консумацията с редовни упражнения, за да сте сигурни, че извличаните от храната мазнини достигат до гърдите ви без да спират и да се натрупват ненужно на други места в тялото.

Яжте репички

Репичките се свързват с естественото уголемяване на гърдите в няколко изследвания и са доказали, че съдържат мощни астрингентни (стягащи) свойства, които спомагат подобряването на кръвотока в тъканите, включително в тъканите в гърдите.

Повиженото кръвообръщение към гърдите спомага уголемяването на гърдите бързо и ефикасно.

ИЗБИРАЙТЕ ЕСТЕСТВЕНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Липсата на някои минерали и витамини в тялото може да доведе до хормонален дисбаланс, който от своя страна може да доведе до недоразвити или малки гърди. В тези случаи избирането на естествени хранителни добавки може да спомогне за предпазването от тези недостици и да насърчи нормалното развитие на гърдите.

Някои от естествените хранителни добавки които е добре да използвате могат да включват див сладък картоф, фенел и сминдух, както и следните:

Аминокиселини

В допълнение към увеличаването на размера на гърдите, аминокиселините също така помагат и за изгарянето на прекоморните, складирани в тялото мазнини и за удължаване периода на стареене. Аминокиселините също така имат свойства, които подражават на свойствата на хормона на растежа, нужен за уголемяването на гърдите.

Редовното пиене на хранителни добавки с аминокиселини, следователно, ще спомогне за бързото, ефикасно и естествено уголемяване на гърдите ви.

Витамини

Витамините са нужни в почти всички жизнени процеси в тялото, ето защо правилните количества витамини които приемате ще ви осигурят развиването на гърдите, наред с доброто цялостно здраве. Всички витамини заедно спомагат за уголемяването на гърдите, затова си осигурете обилни количества витамини в храната. Пресните плодове и зеленчуци са заредение си витамини, затова те трябва да са неизменна част от хранителния ви режим. Витамините A, B, C, E и K са много важни.

Недостигът на витамини въздейства негативно върху размера на гърдите. Макар че всеки витамин (витамин A, C, E и B6) има своя собствена роля в подобряването на гърдите, всички те заедно в голяма степен спомагат за по-доброто развитие на гърдите.

Например, витамин А стимулира регенерирането и подмладяването на кожните клетки.

Витамин С помага във възстановяването на колагена и по този начин повишава пълнотата и устойчивостта на клетъчните тъкани и кожата (включително на тези на гърдите).

Витамин B6 (пиридоксин) помага във формирането на нови кръвни клетки.

Витамин Е помага за регулирането на нивата на холестерол в кръвта и по този начин предпазва от формирането на прекомерни мастни депа в други части на тялото.

Заедно тези витамини могат да помогнат за естественото уголемяване на размера на гърдите ви без да причиняват никакви странични ефекти в процеса.

Протеини за уголемяване на гърдите

Протеините са чудесни за естественото уголемяване на гърдите. Аминокиселините, които са изграждащите блокчета на протеините също са способни да стимулират подобряването размера на гърдите. Включете в храната си много храни, които са богати на протеини като леща, яйца, месо, риба и т.н., за да си набавяте необходимите есенциални аминокиселини.

Носете оформящи гърдите дрехи

Дрехите които носите могат или да подчертават гърдите ви или да ги карат да изглеждат напълно плоски (дори и да имате бюст с нормален рамер). Винаги избирайте дрехи, които не притискат гърдите ви, понеже това е вредно за тях. Ако имате малки гърди, избирайте сутиени с подплънки и дрехи, които да правят гърдите ви да изглеждат по-големи и по-обли, разбира се, докато не приложите горните лекове и не се сдобиете с по-голям и по-красив бюст.

 

Източници:

http://tipsandbeauty.com/natural-ways-to-increase-breast-size-at-home/

http://www.searchhomeremedy.com/home-remedies-for-increasing-breast-size/

http://stylesatlife.com/articles/tips-to-increase-breast-size/

Снимки: stylesatlife.com; hollydolly.com.ua

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да изглеждаме по-красиви и да бъдем по-здрави.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *