Чудодейна рецепта за дълголетие и щастлив живот на 95-годишен пчелар!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

honey-in-medicine

Представяме ви още една лековита рецепта на българин от американски сайт:

95-годишният Георги Тодоров от град Пловдив е истинска легенда сред пчеларите в България. Той е председател на пчеларското дружество „Акация 1899” в продължение на 25 години. В това дружество членуват около 100 души и за всички тях Георги Тодоров е истинска легенда.

Георги Тодоров има 140 пчелни кошера, разположени в две различни села. Част от кошерите са в родното му село Тюркмен, а другите са в село Смилец, община Стрелча.

Как пчеларят Георги Тодоров е толкова жизнен и енергичен на своята възраст? Той казва, че използва магическа рецепта, която му осигурява дълъг живот! Негов приятел разкрива рецептата за всички.

Магическата рецепта на пчеларя Георги Тодоров за дълголетия и здраве

Съставки:

  •  1 кг мед, натурален и местен
  •  1 кг лимони
  •  200 грама пчелен прашец
  •  250-300 грама сусамов тахан

Приготвяне:

Изстискайте лимоните и залейте пчелния прашец със сока, така че той да се разтвори. След това разбъркайте добре течността в меда и оставете лека да престои 24 часа.

След 24 часа добавете 250-300 грама сусамов тахан в лека и го разбъркайте много добре. Ако искате, можете да добавите и две пръчки органична канела за вкус, защото и канелата е много полезна за здравето.

beekeeper-Georgi-Todorov

Употреба:

В чаша топла вода добавяте една супена лъжица от чудодейния лек и разбърквате добре. Добавяте и една супена лъжица ябълков оцет и изпивате напитката от 30 до 60 минути преди хранене сутрин и вечер. Пийте така приготвения лек в продължение на поне един – два месеца, особено в студеното време и тя ще ви спаси от настинките и грипа като укрепва имунитета ви и в същото време ви предпазва от заболявания.

Използвайте тази лековита рецепта в памет на пчеларя Георги Тодоров, починал през декември 2014 година, предавайте я на децата и близките си. С нея ще поддържате здравето си и народните традиции и ефикасни рецепти.

Прочетете също:

Сокът на професор Караджов побеждава рака и ви поддържа млади и здрави

Открийте пчелния прашец за супер здраве днес

Пчелен прашец и куркумин при простатит и рак на простатата

Мед и канела, най-полезните 10 рецепти за здравето

Мед и сода за хляб – невероятен лек за най-смъртоносното заболяване!

Натурален антибиотик лекува бъбреците, пикочния мехур и инфекции на уринарния тракт!

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/a-miraculous-recipe-for-longevity-and-a-happy-life-prepared-by-a-95-year-old-beekeeper/
Снимки: Petslady.com; Агро Пловдив

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *