Благодарение на този лек завинаги ще се отървете от желанието да пушите!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Макар че може би е много трудно да спрем да пушим, не забравяйте, че ако опитате и успеете, това неимоверно ще подобри здравето ви. Цигарите са пристрастяващ навик, който може да има опасни последствия.

quit-smoking

Химическите вещества в цигарите само повишават риска от заболяване от рак. Освен това, пушенето може да причини различни заболявания на сърцето, заболявания на белите дробове и астма. Макар че може да е много трудно да спрем да пушим, не забравяйте, че ако опитате и успеете, това в голяма степен ще подобри здравето ви.

За пушачите: Храни и съвети за естественото изхвърляне на никотина от тялото

Този лек доказано снижава желанието за цигари.

Лек за спиране на цигарите

Съставки:

  • Половин грейпфрут
  • Половин портокал
  • 60 г чай от лайка
  • 30 г масло от жожоба
  • 30 г зехтин
  • 30 г кокос
  • 5 г риган

Приготвяне:

Прецедете сока от грейпфрут и портокал в бутилка. Добавете останалите съставки и разтръскайте бутилката докато всички те се смесят добре.

Когато ви се допуши поставете малко количество (може и върху салфетка) от течността пред носа си и вдишайте дълбоко аромата.

Още по темата: Искате да спрете да пушите? Тази билка незабавно убива желанието за никотин (и как да я отглеждате)

Защо лекът е толкова ефикасен?

Лайката и риганът спомагат за облекчаването на стреса и депресията, които могат да се появят след спирането на цигарите, а лимоновия сок ефикасно спира пристрастяването към никотина. Маслото от жожоба и зехтинът правят ароматните молекули по-ефикасни.

Още полезни съвети за спиране на тютюнопушенето ще откриете в категорията „Пушенето вреди“ в сайта Здрави всеки ден.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/thanks-to-this-potion-you-will-forever-get-rid-of-the-desire-for-cigarettes/

Снимка: www.megahealthinfo.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *