Свалете 7 кг без диети с тези природни съставки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Искате да свалите няколко килограма, но нямате волята нито времето да провеждате сложни и дълги диети?

7-kg-diet

Тази рецепта е изключително полезна за всички, които се борят с наднормено тегло и с подуване на корема. Тя е изпробвана и е доказала, че е ефикасна при почти всеки, който я е опитал. Освен това, тя е наистина евтина и лесна за приготвяне.

Рецепта за бързо сваляне на 7 кг

Просто:

  • Вземете чаша вряла вода.
  • Добавете една чаена лъжица смлян кимион. Разбъркайте добре.
  • Добавете малко настъргана лимонена кора или две парчета и ¼ чаена лъжица канела.
  • Накрая добавете една чаена лъжици джинджифил.

Най-добре е да пиете тази смес сутрин преди закуска. Ако вкусът й не ви допада, изяждайте по една чаена лъжица мед след като я изпиете.

Това е рецептата са хора, които искат бързо да се отърват от излишните килограми без много усилия!

Но да не забравяме и съветите на: Луиз Хей: Това е единственият начин да свалим килограмите завинаги!

 

Източник:

http://www.gethealthyadvice.com/lose-7-kg-weight-without-diet/

Снимка: Mumsigast

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

При предприемане на каквито и да било промени в храненето, препоръчваме първо да се консултирате с личния си лекар за избягване на непоносимост към храни и/или вредни последствия поради пиенето на лекарства. По този начин ще извлечете максималното от храните без да застрашавате здравословното си състояние.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *