Списък с горящите мазнини храни, пазаруването улеснено

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

fat burnin list

Как да пазаруваме полезни, горящи мазнините храни без да се изкушаваме – принтирайте си тези указания или поне добре ги разучете:

Една от най-големите битки, които хората водят е как да пазаруват и как да избират правилните храни в магазините за хранителни стоки.  И макар че има ТОЛКОВА много храни, от които да избират и стъписването какво да купим в супера е НЕВЕРОЯТНО, те наистина са ОПРОСТИЛИ нещата за вас при пазаруване, стига да знаете кои части на магазина да посетите и кои да избягвате.

Всъщност днес аз мога да вляза и да изляза от супера с пълна количка с горящи мазнините храни само за 15 минути просто защото зная, че дори няма да си направя труда да се разходя в 90% от площта на магазина.

Така че преди да се захванем със самия списък с храните, ето моя НАЙ-НАЙ-ЛЕСЕН за спазване съвет при пазаруване на храни:

Пазарувайте от периферията на магазина и избягвайте средните секции. Това е всичко!

Ето защо тази тактика действа:

С много малко изключения, средните редици на суперите са фрашкани с обработени, пакетирани храни, докато в периферията се намират всички пълноценни, естествени храни, с които ще искате да заредите горящата мазнините си кухня.

Ето какво правя обикновено когато отида до магазина като съм сигурен, че и вашият магазин е подреден по подобен начин.

Когато вляза, аз преминавам бързо покрай секцията с хлебните изделия без да спирам! Знаехте ли, че почти всички супери нарочно слагат хлебните изделия точно при входа?  Ако задействат слюнчените ви жлези незабавно, много е вероятно да похарчите повече докато се движите из магазина… нищо в подредбата на магазина не е случайно и затова зная, че и вашият магазин е подреден по същия начин.

И така, бързо преминете покрай секцията с хлебните изделия и се насочете право към щандовете, където са изложени пълноценните полезни храни… пресните плодове & зеленчуци. Когато последно пазарувах, ето какво закупих от там:

Ябълки
Портокали
Банани
Череши
Горски плодове
Зелен фасул
Броколи
Сладък грах
Моркови
Червени картофи
Спанак
Маруля

Разбира се има купища други плодове и зеленчуци, които можете да изберете… и почти всеки зеленчук и/или плод би бил чудесен избор за богата на хранителни вещества, горяща мазнините храна.

След това се насочих към щандовете с месата – „изцяло натуралните”, където човек може да си избере естествено и органично месо от животни, на които не са давани хормони и антибиотици…

Оттук взех:

Напълно натурална пилешка наденица
Говежда кайма от хранени с трева животни
Плешка от говеждо (за печене на фурна) от хранени с трева животни
Органични пилешки гърди
Стейкове от хранени с трева животни

Следващата ми спирка беше при прясното мляко и яйцата, отново по периферията (все още не съм влизал във вътрешността на магазина). Тук взех:

органични едри яйца
органично масло
органично пълномаслено прясно мляко

Следвайки най-секция в магазина взех още някои млечни продукти:

органично кисело мляко
напълно натурален кашкавал

В тази последна секция има и вода, така че грабнах един два стека от по 4 бутилки и след това вече се отправих към касите.  Пълна количка с горящи мазнините храни без изобщо да припарвам до централните части, където със сигурност щях да се изкуша да грабна някой обработен боклук като бисквитки, кракери, чипс, сладолед, зърнена закуска, „миксове” за паста… списъкът е дълъг.

Ако понякога предприемам стратегическа обиколка в средата на супера, почти винаги това е за да взема следните неща:

фасул
подправки
доматено пюре
ядки
стевия

Е, това изчерпва почти всичко.

Следвайте този лесен съвет следващия път когато отидете в супера и ще приключите с пазаруването за нула време като в същото време ще избегнете всичките обработени храни, които в крайна сметка опропастяват диетата ви след като ги занесете у дома си.

И накрая, искам да съм сигурен, че знаете за един конкретен въглехидрат, който се открива в почти ВСИЧКИ онези храни в средата на магазина, който буквално не трябва НИКОГА да ядете.  Защо? Ами този изключително често срещан въглехидрат разгонва фамилията на складиращите мазнини хормони по СЕРИОЗЕН начин и дори е доказано, че пречи на паметта, забавя дейността на мозъка и повишава риска ви от Алцхаймер. Прочетете повече кой е този въглехидрат тук.

И дори още по-ужасното е, че ненаситната за пари хранителна индустрия заговорничи, за да натика този кошмарен въглехидрат в почти всичко.

Пожелавам ви успех,

Джоел Мериън

 

Източник:

My fat-burning grocery list (print this out) 19 May 2014

Снимка: www.mindoverbatter.us

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *