Сайтът TruthWiki разкрива истината относно ЛЪЖИТЕ за противогрипните ваксини

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

flu-shots-mercury

(NaturalNews) „Сезонът” на грипа отново е тук и кандардисването всеки да се ваксинира с противогрипни ваксини е по-агресивно от когато и да било. Но има много неудобни истини, които не се казват на хората преди те да решат дали да бъдат инжектирани, включително факта, че противогрипните ваксини често съдържат „неактивирани” грипни вируси, които внезапно могат да се съживят и които почти винаги съдържат смъртоносни токсини като формалдехид и живак (тимерозал), които могат да предизвикат увреждане на мозъка и да нанесат увреждания на репродуктивните органи.
За попълването на тези информационни празноти ние публикувахме подробен списък със статии за ваксините относно в сайта TruthWiki, насочен да осведомява обществеността за този смъртоносен зимен ритуал, познат като „да се ваксинираш с противогрипна ваксина”. Оказва се, че хората не се нуждаят от противогрипна ваксина, за да са здрави през по-студените, лишени от слънце месеци на годината, а науката показва, че получаването на противогрипна ваксина всяка година може всъщност да повиши риска на човек да изпита грипоподобни симптоми и други здравословни проблеми.

Пряк линк към информацията на TruthWiki относно противогрипните ваксини е наличен на: TruthWiki.org.

В противогрипните ваксини има толкова живак?

Една от по-популярните лъжи, която се тиражира от фармацевтичната индустрия и от корумпираните й медии – проводници на нейните мисли е, че живака напълно е изведен от ваксините. Измислицата продължава с това, че тимерозал, стабилизиращо лекарствата, органоживачно съединение, съдържащо около 50% живак от теглото е било премахнато от детските ваксини, които сега са напълно безопасни за децата благодарение на тази промяна.

Прочетете още по темата: 5 стъпки за премахване на живака и на другите токсични замърсители от тялото

Но живакът не е премахнат от ваксините. Той все още се съдържа във фиалите за многократна употреба с противогрипни инжекции, правени на малки и големи. Ние проведохме собствени експерименти в нашата лаборатория, използвайки напреднали методи за измерване на масова спектрометрия и открихме шокиращи нива на живак в популярни ваксини срещу инфлуенца, произвеждани от фармацевтичния гигант GlaxoSmithKline (GSK), например.

Ваксината на GSK FluLaval (от партида #9H2GX) бе открито, че съдържа 51 части на милион was (ppm) живак, което е повече от 25000 пъти по-високо съдържание от максималното приемливо ниво на замърсяване, определено от Агенцията за защита на околната среда (EPA) за неорганичен живак в питейната вода. А това е живак, инжектиран направо в мускулна тъкан, а не поглъщан, което го прави дори по-невротоксичен. Всъщност, консумираният орално живак лесно се блокира с ядене на храни като ягоди и фъстъчено масло, които се свързват с и хващат около 90% от погълнатия с храната живак, според Майк Адамс.

„Концентрацията на живак, открита в тази противогрипна ваксина на GSK беше 100 пъти по-висока от най-високите нива на живак… някога изследвани в заразена риба”, съобщи провелият тестовете Майк Адамс, в съобщение още през юни 2014 година.

Отрова за плъхове в противогрипните ваксини? И още как!

Същите тези тестове разкриха шокиращо високи нива на формалдехид, известен също като отрова за плъхове, в противогрипни ваксини бити на медицински сестри, деца и възрастни хора, та дори и на бременни жени. Формалдехидът е посочен от Националната програма за токсикология (NTP) като признат канцероген и се свързва непрекъснато с причиняването на миелоидна левкемия и с различни редки видове рак, включително синоназален и назофаригиален рак.

Формалдехидът, оказва се, също така играе роля при реактивирането, ако щете, на „мъртви” вируси във ваксините, които всъщност не са мъртви, както твърди индустрията на ваксините, а по-скоро „отслабени” или „дезактивирани”. Той го прави като не успява да „дезактивира” вирусите първо на първо, позволявайки им да инфектират кръвотока на човека на когото е бита ваксината.

Формалдехидът се приема от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ за една от най-токсичните, причиняващи рак субстанции, познати на човека. Често се използва за балсамиране на мъртъвци и се придружава от дълъг списък смъртоносни странични ефекти, включващи увреждане на черния дроб, увреждане на стомашно-чревния тракт, деформиране на репродуктивните органи, дихателни проблеми, рак и още.

„Листовките в противогрипните ваксини открито признават, че няма доказателства, че противогрипните ваксини действат”, пише още в материала на TruthWiki, цитирайки научни доказателства в този смисъл. „Листовките в противогрипните ваксини открито признават, че противогрипните ваксини съдържат формалдехид и че те причиняват припадъци, парализа и други неврологични разстройства”.

Итън А. Хаф

Източник:

http://www.naturalnews.com/052000_flu_shot_TruthWiki_thimerosal.html

Снимка: plottpalmtree.miiduu.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *