Опитайте тази комбинация веднага и повече няма да спрете да я използвате

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

lemon-olive-oil-forever

Ако се будите изтощени сутрин, дори и след като сте спали цялата нощ, и се усещате изцедени и без енергия през целия ден, тогава сте попаднали където трябва!

Днес ще ви разкрием силата на лек от сока на един лимон (лайм) и 1 супена лъжица зехтин за детоксикация на тялото и за елиминиране на всички натрупали се в него токсини и шлаки!

По този начин отново ще внесете енергия в тялото си и ще се чувствате енергични и положителни през целия ден.

Кората на лимона премахва ставните болки завинаги

Този лек се използва от много години в лечението при редица здравословни проблеми.

Зехтинът е основна част от средиземноморския начин на хранене и с високо съдържание на есенциални мастни киселини, които регулират вредния холестерол и елиминират токсините от тялото.

Римляните и гърците ценели множеството му лечебни свойства и го наричали течно злато. Така че включването му в храната ви може да донесе безброй ползи за здравето.

Лимоните са едни от най-здравословните плодове на планетата с високо съдържание на антиоксиданти, витамини и есенциални хранителни вещества и те предоставят невероятни ползи за здравето.

Замразените лимони ви спасяват от диабет, тумори, наднормено тегло…

Ето защо, комбинацията от двете доказано осигурява впечатляващо въздействие в следните случаи:

Срещу ревматизъм – Мощните противовъзпалителни свойства на този лек са много полезни при проблеми с ревматизма. Редовната му консумация облекчава ставни болки.

Срещу сърдечно-съдови проблеми – Поради високото съдържание на мастни киселини, които реактивират кръвообръщението и регулират вредния холестерол, този лек ефикасно предпазва от сърдечни проблеми.

Балансиране на жлъчния сок в черния дроб и жлъчката Експертите твърдят, че консумацията на този лек сутрин на гладен стомах препятства появата и растежа на камъните в жлъчката. Освен това, изпиването на чаша вода с 1 с.л. зехтин и сока от един лимон един час преди закуска детоксикира черния дроб, бъбреците и жлъчката.

Бори се със запека Тази комбинация представлява „смазка“ за храносмилателната слуз и стимулира функцията на черния дроб и жлъчката. Този лек действа като силен антиоксидант, който премахва токсините и пречиства тялото, спомага храносмилането и елиминира шлаките.

Пийте лимонена вода преди лягане, полезно е

А ако пиете този лек вечер преди лягане, сънят ви ще се нормализира и сутрин ще се събуждате отпочинали и щастливи.

Ние ви препоръчваме да опитате тази полезна комбинация колкото се може по-скоро и сме сигурни, че заради невероятните й ползи за здравето никога няма да спрете да я използвате!

Прочетете още:

Лимон, сол и пипер решават множество здравословни проблеми по-добре от лекарствата, важното е да знаем как

9 начина да изхвърляме токсините с лимони

Източник:

http://www.healthyfoodhouse.com/squeeze-1-lemon-lime-1-spoonful-olive-oil-will-never-stop-using/

Снимка: retoadelgaza.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *