Незаменим лек за чисти бели дробове и силна имунна система!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

drink-clears-mucus

Имунната система е изградена от мрежа от клетки, тъкани и органи, които работят заедно за да защитават тялото от бактериите, гъбичките и паразитите, които могат да причинят различни инфекции.

Така че за да може да ни защитава от множество заболявания, имунната ни система се нуждае от подсилване.

Белите дробове са изключително важен орган в човешкото тяло и имат задължението да вдишат и складират кислород, като в същото време издишат въглеродния двуокис от тялото през носа.

Така че наслоената слуз в носа може да доведе до запушването му, което ще повлияе на белите дробове и ще затрудни дишането.

Слузта е секреция, от която тялото произвежда ежедневно до 1-2 литра. Обикновено ние я изплюваме, но когато някой страда от алергия или настинка, слузта запушва дихателните тръби и може да се превърне в огромен проблем.

Макар че е наистина неприятно, това е нормално, но ако продължи по-дълъг период от време, то може да се превърне в сериозен проблем, особено ако забележите кръв примесена в слузта или зеленикав цвят. В този случай трябва незабавно да отидете на лекар.

Както казахме вече, имунната система е отговорна да защитава тялото от редица заболявания. Така че днес ви представяме лек, който ще ви помогне да укрепите имунната си система и ще ви предпази от различни заболявания.

Той ще стимулира имунната ви система и ще пречисти дихателната система от наслоената в нея слуз. Този домашен лек е много лесен за приготвяне. Той е напълно натурален, така че е безопасен както за възрастни така и за деца.

lungs-oats-honey

Чудодеен лек за укрепване на имунната система

Необходими съставки:

  • 50-100 гр (1 порция) 0рганични сурови овесени ядки
  • 2 с.л. натурален органичен мед
  • 500 мл вода

Указания:

  1. Измийте овесените ядки обилно с вода.
  2. Сложете водата (500 мл) да заври и след това изключете котлона и добавете овесените ядки.
  3. Оставете лека да се охлади леко и добавете 2 с.л. мед с бъркане.
  4. (Друг вариант е да смесите водата, меда и овесените ядки, да ги сложите на котлона и да варите лека няколко минути, но при положение, че топлинната обработка унищожава полезните съставки в меда, първият вариант е за предпочитане.)
  5. Оставете лека да престои една нощ и на следващата сутрин го прецедете и налейте течността в стъклена бутилка.
  6. Дръжте бутилката в хладилника.
  7. Количеството ще ви стигне за 1 седмица.

Пийте по 30-40 мл от лека на гладен стомах преди закуска всяка сутрин в продължение на 40 дни. Направете почивка от 15 дни и продължете да пиете лека още 40 дни.

Този лек може да се пие и от деца. Той ще подсили имунната им система и следователно ще ги предпазва от вируси и бактерии. И най-хубавото е че след двата курса няма да ви се наложи да продължавате да повтаряте пиенето му отново и отново!

Източник:

http://www.healthandhealthyliving.com/clear-mucus-lungs-give-instant-boost-immune-system-within-seconds/

Снимки: You Net Spiegalevele; Face Paparazzi

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *